2777
2789
جدی واسه چی؟

کلا دعا در هر زمینه ای همه چیو بدتر میکنه اون همزاد اگه عاشق باشه نمیزاره ب کسی برسی و بفهمه دعا گرفتی میخوای دورش کنی قصد جونتو میکنه

من اینجوری شنیدم دعا نگیر اون دعانویس هزار تا چرند میگه تا یکی دو تومن گیرش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیزیه ک مثل خودته تو ی جلد دیگ ، رفتاری ظاهری هرجوری ب نظرم خوب نیست، همزاد بد هم داریم، اولش فک م ...

شیاطین

مگر میشه؟ 

چطوری امکان داره همزاد ما انسان ها باشه؟ 

میشه توضیح بدین بیشتر؟ 

ازچه لحاظ خوب نیس؟ 

شیاطینمگر میشه؟ چطوری امکان داره همزاد ما انسان ها باشه؟ میشه توضیح بدین بیشتر؟ ازچه لحاظ خوب نیس؟

بله میشه

ی آدمی خیلی شبیه توعه، رفتارش، چهرش، همه چیش، اینم میشه ی نوع همزاد 

خب همزاد خوب و بد داریم، و بدش ادم و اذیت میکنه

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بله میشهی آدمی خیلی شبیه توعه، رفتارش، چهرش، همه چیش، اینم میشه ی نوع همزاد خب همزاد خوب و بد داریم، ...

خوب مگر همزاد نمیگفتن که روح هس؟ اها بعداین همزاد ازکجا پیدا کنم

ازکجا بفهم این همزادم خوب هس یان

خوب مگر همزاد نمیگفتن که روح هس؟ اها بعداین همزاد ازکجا پیدا کنمازکجا بفهم این همزادم خوب هس یان

خب فرق میکنه این با اون

نمیدونم چجوری باید پیداش کرد، ولی دنبالش نرو بیشترشون آدمو اذیت میکنن

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

خب فرق میکنه این با اوننمیدونم چجوری باید پیداش کرد، ولی دنبالش نرو بیشترشون آدمو اذیت میکنن

خوب چه فرقی میشه بگی من ازاین چیزها نمیدونم واطلاعاتی ندارم درباره ش

خوب چرا مگر همزاد ادم نیس خوب منم تنهام حداقل با همزاد خودم دوست بشم البته ازنوع خوبش💔😔

خوب چه فرقی میشه بگی من ازاین چیزها نمیدونم واطلاعاتی ندارم درباره شخوب چرا مگر همزاد ادم نیس خوب من ...

من فرقش و نمیدونم زیاد

همزاد صرفا ادم نیست، گفتم ک اجنه هم هستن، بهتره این باهاشون ارتباط نگیری، همین تنهاییت خیلی هم خوبه

همش مریضم شبا نمیتونم بخوابم .توخواب جن میبینم . گف دعا میدم بهت

همه همزاد دارن درسته؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭