2777
2789

عزیزان سلام. من می خوام حسابداری بخونم، دانشگاه ازاد که هزینه بالاست، پیام نور هم میگن کلاس تشکیل نمی شه، یا درحد رفع اشکاله. علمی کاربردی رو نمی دونم که کلاس برگزار می‌شه اوکی هست یا نه‌ اگر کسی اطلاعات داره بهم بگه

سلام من علمی کاربردی ام کلاسم خوبه البته که بستگی به شهرتون داره،و من با یکی از بچه های پیام‌نور صحبت میکردم گفت حضوری هستیم نمی‌دونم چرا میگن ما سر کلاس نیستیم،شهریه اون کمتر از من بود 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من علمی کاربردی ام کلاسم خوبه البته که بستگی به شهرتون داره،و من با یکی از بچه های پیام‌نور صحب ...

پیام نور ۴ تومنه. من علمی کاربردی تماس گرفتم گفت ۲ تومن هر ترمی. شماهمه دروس کلاس دارید استاد خوب تدریس می کنه 

پیام نور خوبه کلاس هم داره اگر بخوای آزمون استخدامی بدی راحت تر میتونی بخونی چون بچه های پیام نور کله کتاب رو میخونن واس امتحان 

حق گوی اعظم... تو تاپیک های سیاسی منو میبینی😁
پیام نور ۴ تومنه. من علمی کاربردی تماس گرفتم گفت ۲ تومن هر ترمی. شماهمه دروس کلاس دارید استاد خوب تد ...

والا من ۴ونیم شهریه ام شد ترم ۱هستم،پبام نور ۳ونیم داده بود من تعجب کردم ،تاره گفتن برا ترم جدید شهریه ام میشه ۵تومن🥺،استادام از تهران هستن و خوب هستن الآنم که نزدیک امتحاناس من راضی هستم ولی بازم میگم بستگی به شهرتون داره

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...