2777
2789
عنوان

خانما چه کار کنم ولخرجی نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکه میتونی وام‌بگیر طلا بخر قسطاشو مجبوری بدی دیگه حواست هست کمتر خرج‌کنی ، اگرم وسیله خونه‌لازم‌داری برو از سرای ایرانی اقساطی بردار اونم باز مجبوری فکر قسطاش باشی من خودم هردوتا کارو کردم امسال صدو‌بیست وام گرفتم دادم‌طلا چند وقت پیشم یه صد تومن از سرا وسیله های مورد نیازمو‌گرفتم دیگه خیالم‌راحت شد پول اضافه ندارم شب راحت میخوابم 😁

ماهی ۵ تا ۶ تومن این طوری در رو دادم

توی یه کارت دیگه که زیاد استفاده نمیکنی ۵ تومن واریز کن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

منم همین مدلی بودم  پول تو جیبی که شوهرم بهم میداد اصلا نمیتونستم نگه دارم چرت و پرت میخریدیم بهترین کار اینه یه قرعه بنویسی ،بعد یکبار با پس اندازت طلا بخری هر چقدر کوچیک بهت مزه میده از ابن به بعد همین کار را میکنی .

اصلا هم نیاز نیست به شوهرت بفهمونی 

عزیزم لیست خرید داشته باش و به خودت قول بده فقط چیزایی که توی لیست نوشتی بخری

برای میوه و گوشت و این چیزا که کیلویی هست بنویس چقدر نیازت همونو بخر کم کم عادت میکنی

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.