2777
2789
عنوان

لانه گزینی و بی بی یچک منفی

124 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر من 3 روز به موعودم لک لانه گزینی دیدم و و یه روزم لکه بینی قهوه ای داشتم،،و بعد قطع شد و پریودم نشدم ،الان 8 روز از موعودم میگذره و بی بی چک منفی بود مارک مدیکور ،ولی دیروز یه مارک دیگه بود زدم بعد نیم ساعت یه هاله واضح انداخت، و باز دوباره مدیکور زدم منفی بود..

و اینم بگم که پریودام سر ساعت اتفاق میفته و خیلی دقیقه،

میخوام برم فردا ازمایش بدم به نظرتون من باردارم؟کسی هست بی بی چکش دیر مثبت شده باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم م. لک لانه گزینی و لکه‌بینی که تجربه کردی می‌تونه نشانه‌های اولیه بارداری باشه. همچنین، برخی از تست‌های بارداری خانگی ممکنه نتایج متفاوتی نشون بدن

اگرچه بسیاری از بی بی چک ها  دقیقن ، اما عوامل مختلفی مانند زمان انجام تست و حساسیت تست می‌تونند بر نتایجش  تأثیر بزارن. هاله‌ای که دیدی می‌تونه نشانه‌ای از بارداری باشه اما برای اطمینان بیشتر و با توجه به اینکه پریودت معمولاً دقیقه، بهترین کار اینه که  بری  آزمایش خون بدی آزمایش خون دقت بیشتری داره و می‌تونه نتایج قطعی‌تری بهت بده

خیلی‌ها ممکنه تجربه مشابهی داشته باشن که بی‌بی‌چک  دیر مثبت شده باشه 

عزیزم م. لک لانه گزینی و لکه‌بینی که تجربه کردی می‌تونه نشانه‌های اولیه بارداری باشه. همچنین، برخی ا ...

ممنون عزیزم بابت پاسخگوییتون ،علائم بارداری خیلی دارم انقد سینه هام سنگین شده که نگو من این ماه خیلی بی خیال بودم ،فردا میرم آزمایش میدم ببینم چی میشه

منم این ماه لکه بینی داشتم فکر کردم لانه گزینیه و با ده روز تاخیر پریود شدم ، اصلا سابقه ی ده روز تاخیر نداشتم من

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️