2777
2789
عنوان

قیافه خیلی واسم مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست
همسر من با اینکه قیافش معمولیه ولی کلللل فامیلمون عاشقشششن از بس شیرینهمغازه داره رو کارتش شماره ش ب ...

همسر منم اتفاقا همینه ولی در کنار اخلاق عالیش خیلیم خوش چهره اس

😅

خدا حفظ کنه همسرتو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم معمولیه ولی بامزه و شوخ وآقاقیافه بعد یه مدت کوتاه سریع عادی میشه

من سپردم دست خدا گفتم اگه آدم خوبیه باهاش خوشبخت میشم مهرشو بنداز به دلم

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
سخت نگیر تو این دوره زمونه اگه شغل خوب داره و زرنگه از پس زندگی برمیاد توهم سخت نگیر وگرنه به این فک ...

آره زرنگه بهشم میاد اهل زندگی باشه

دوسش ندارم کلا همه چیزش خوبه به جز این یه مورد پلی اون خیلییی دوسم داره

خب وقتی دوسش نداری خوشت نمیاد ازش لطفا نه با زندگی خودت بازی کن نه اون قشنگمم

ولی اگ میبینی راهی هست ک ب چشمت بیاد 2بار باهاش برو بیرون

دوسش ندارم کلا همه چیزش خوبه به جز این یه مورد پلی اون خیلییی دوسم داره

ولی همیشه زندگی ب نفع کساییه ک دوسشون دارن سعی کن همیشه اون تورو بیشتر بخاد تا تو

چون همه کار برای خوشحالیت میکنه ولی توام دوسش داشته باشیا 

خب وقتی دوسش نداری خوشت نمیاد ازش لطفا نه با زندگی خودت بازی کن نه اون قشنگممولی اگ میبینی راهی هست ...

آره نه من هیچوقت اگه بدونم واقعا به دلم نمیشینه ازدواج نمیکنم حالا باهاش برم بیرون ببینم چی میشه

آره نه من هیچوقت اگه بدونم واقعا به دلم نمیشینه ازدواج نمیکنم حالا باهاش برم بیرون ببینم چی میشه

اره عزیزم2بار برو 

منم با ی اقای در مرحله اشنایی هستیم اولش عکسشو دیدم ب دلم نبود 

وقتی باهاش رفتم بیرون دیدم چقد همونیه ک میخام 

اره عزیزم2بار برو منم با ی اقای در مرحله اشنایی هستیم اولش عکسشو دیدم ب دلم نبود وقتی باهاش رفتم بیر ...

اخی عزیزم انشالله هر چی خیره واست پیش بیاد

اره عزیزم2بار برو منم با ی اقای در مرحله اشنایی هستیم اولش عکسشو دیدم ب دلم نبود وقتی باهاش رفتم بیر ...

میشه درخواست دوستی بدم یه چندتا سوال ازتون بپرسم