2777
2789
عنوان

قیافه خیلی واسم مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست
آخه دلم میخواد چهرش اونی باشه که می‌خوام و وقتی فامیل ببینه نگه این چیه

همسر من با اینکه قیافش معمولیه ولی کلللل فامیلمون عاشقشششن از بس شیرینه

مغازه داره رو کارتش شماره ش بود

دایرکت و تلگرامش یکسسسسره داره میترکه دخترا نوشتن عاشق ح زدنت شدیم عاشق اخلاقتم 😂

همه چی قیافه نیس

تورو سننه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه واقعا خوشگلم همه بهم میگن کلیم خاطر خواه داشتم ولی خواستگارمم همیشه چهرشون از خودم پایین تره

سخت نگیر تو این دوره زمونه اگه شغل خوب داره و زرنگه از پس زندگی برمیاد توهم سخت نگیر وگرنه به این فک کن شاید دیگه خاستگار نداشته باشی

آخه دلم میخواد چهرش اونی باشه که می‌خوام و وقتی فامیل ببینه نگه این چیه

عزیزم شما میخای باهاش زندگی کنی مردم رو ول کن

اگ نون شب نداشته باشی همین مردم هیچی نمیدن بهت اگ پیشرفت کنی همین مردم حسادت میکنن

ولی اگ دوسش داری چن بار باهاش برو بیرون

۲۸

خب سنت کم نیست بگیم داری احساسی رفتار میکنی ببین من همیشه میگم برای نه گفتن دیر نمیشه . یه چند بار برو بیرون باهاش صحبت کن بذار به یه جایی برسه که نه گفتن یا آره گفتنت محکم باشه و شک و تردیدی توش نباشه یه موقع افکارش انقدر برات جذابه یا انقدر مزخرفه که چهره رو دیگه نمیبینی

عزیزم شما میخای باهاش زندگی کنی مردم رو ول کناگ نون شب نداشته باشی همین مردم هیچی نمیدن بهت اگ پیشرف ...

دوسش ندارم کلا همه چیزش خوبه به جز این یه مورد پلی اون خیلییی دوسم داره 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
خب سنت کم نیست بگیم داری احساسی رفتار میکنی ببین من همیشه میگم برای نه گفتن دیر نمیشه . یه چند بار ب ...

آره همین کارو میکنم بخدا همه خواستگارمم چون چهرشونو دوست نداشتم رد کردم واسه همین خیلی رو این یکی بله یا نه گفتن شک دارم

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید