2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست
من خودمم با فرق گذاشتن خونواده ام کنار نیومدم همیشه یه حسرت برام مونده تا آخر عمر

پدرم دارو ندارشو زد بنام داداشم

مادرم بنام خواهرم کرد خونشو

منم موندم توی غربت

سالی یکبار راه ندادن

من نمیدونم قیامتی هست یا ن

ولی اگر باشه میخام یکی جوابمو بده علت اینکه من محبوب نشدم چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دختر جان عزت نفستو ببر بالا  و به هیچچچچچ عنوان دیگه بهشون نزنگ ببین تا کی میتونن و تحمل میکنن خبری از بچشون نداشته باشن  ببین هیچ کس از بی کسی نمرده  اگر برای چند وقت تحریمشون کنی و اصلاااااا کاریشون نداشته باشی حساب کار میاد دستشون 

به خودت ارزش بده 

اگه میتونه کلاس هنری و چیزی ثبتنام کن مشغول کن خودتو

اخلاق خانوادمونه

اها🙁

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

ببین دختر جان عزت نفستو ببر بالا و به هیچچچچچ عنوان دیگه بهشون نزنگ ببین تا کی میتونن و تحمل میکنن ...

حس میکنم زشته اینجوری چون باخانواده شوهرم ی خونه زندگی میکنم بعدپشتم حرف میزنن ک این ی سربه خانوادش حتی نمیزنه واقعانمیدونن مشکل من چیه

بابا تو خیلی خوبی متاسفم واسه پدر و مادرتبعد چه عکس العملی نشون دادن؟

هیچی تو واتساپ براشون نوشتم کارت هدیه فرستادم رمزهاشون فلان هست

و قراره پست بیاره

روز بکشنبه میرسه دستتون

سین کردن جواب ندادن

همیشه همینه

پارسال روفرشی خریدم از دی جی کالا بردن براشون

انگار نه انگار

ولی من درست بشو نیستم

دست خودم نیست

شوهرم امروزمیخاس بره سفرکاری دلم میخاس منم برم پیش خانوادم این یکی دوروز ولی رسماگفتن راضی نیسیم نیا ...

چندتا بچه اید

با اون یکی ها هم اینطورن؟یا فقط با شما؟!

من پدر مادرم تبعیض قایلن

پدرم عشق پسرشه

مادرمم خواهرمو دوست‌داره

منم از زیر سنگ امدم بیرون انگار

هیچی تو واتساپ براشون نوشتم کارت هدیه فرستادم رمزهاشون فلان هستو قراره پست بیارهروز بکشنبه میرسه دست ...

دیگه نخر 

ازت خواهش می کنم 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند