2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15342 بازدید | 406 پست
نمیدونم دخترکه شوهرمیدن ولش میکنن ب امان خداطرزفکرشون اینه ولی واقعافک نمیکنن من خیلی تنهام وازشون د ...

خیلیا براشون عجیبه 

ولی من باور میکنم 

خودم نمونه شو دارم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
نمیدونم دخترکه شوهرمیدن ولش میکنن ب امان خداطرزفکرشون اینه ولی واقعافک نمیکنن من خیلی تنهام وازشون د ...

خیلیا براشون عجیبه 

ولی من باور میکنم 

خودم نمونه شو دارم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتمایه چیزی میدونن که به صلاحته حتمابارفتنت زندگیت به خطرمیوفته عزیزم تواین شرایط بمون همسرتو عوض کن منم اینطوری بودم خیلی سخته ولی خداکمک میکنه منم میخواستم بارهافرارکنم چندروز خونه مادرم میگفت نمیخادبیای

کتابای آقای عباسی ولدی در مورد همسر داری و.. بخون ، خیلی کمکت میکنه که دل همسرت رو به دست بیاری . 

ناامید نباش ، ناامیدی شرکه . بخاطر دخترت ، حس و حالت ناخودآگاه رو دخترت اثر میگذاره ، بزرگ که بشه میفهمی که اونوقت دیگه کاراز کارگذشته.

دوره ی قصه ی من و خدا،تو سایت رایگان گذاشته فرصت ثبت نام ش تا ۳ رجب هست ، خییییلی شدید تو روحیه ت تاثیر مثبت میگذاره ، کلا زیر و روت می‌کنه. بخاطر خودت ، دخترت ،زندگیت ، شرکت کن . 

تو اینترنت بزن دوره قصه من و خدا عباسی ولدی میاد 

چی جالب هنوز بی‌شعور هست تو سایت انقد بدم میاد از کسایی ک فقط میخوان بگن من دارم ریپلی نکنیا

گوخوریش بتو جینده خانوم نیومده

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشعوره

بیشور ننته کیونی

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

چی بگم والا ما همچین چیزی نداریم ترک ارومیه ایمخودم و داداشم به یه اندازه سهم الارث بردیمخاله هامعمه ...

منم ارومیه ام و مال ماهم همینه .منم اطرافم نداشتم انقد پسر پرست 

ربطی ب قومیت ندارد 

همه جا آدم درست و غلط داره

برات گزارش زدم مردزن نما

😐بزن بلکع عقده هات کم بشه

ولی من زنم تاپیک در مورد دخترم زده بودم 

یا مثلا خاله ای عمه ای دایی عمویی یا بچه هاشون . 

حتی اگر صمیمی هم نیستی باهاشون ، کم کم صمیمی بشو و رفت و امدو شروع کن .

میتونی کم کم یه شبه خانواده درست کنی حداقل یکم از این انزوا دربیای

چقد بد دهنی تو برو بمیر واقعا

دیگه واقعا بتوچه