2777
2789
سوپ

😂🗿

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می دونم که فوت کوزه گری داره ولی به این راحتی هم بد مزه نمیشه😁

دقیقا یبار کلی بلا سرش اوردم ولی باز قابل خوردن بود😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

لپه هاشو خیس کنیم؟

اره عزیزم،در غیر اینصورت خورشت یجور مزه خامی میده حتی اگ لپه ها رو از شدت پختن پودر کنی

من بدم میاد

خیس کنی هم اونجوری نمیشه هم در عین حال ک خوب پخته ظاهرش رو حفظ میکنه و پودر نمیشه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

می دونم که فوت کوزه گری داره ولی به این راحتی هم بد مزه نمیشه😁

قیمه یکی از معدود خورشتاییه که دیدم کمتر کسی بتونه خوشمزه درست کنه! بعضیا انقدررررررر بد درست میکنن که اصلا نمیشه با هیچی بدیش پایین!

احتمالا به توره اینا نخوردی قربونت برم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اینها همش از معجزات گوشت قرمز ورب وآبلیمو هست خواهر😌

خدا دستپخت منو نصیب گرگ بیابونم نکنه🗿

یه آشپز که آورده بودیم نذری بپزه گفت لپه رو اگر خیس کنی سفت میشه

چی بگم حتما سلیقه‌ایه

من همیشه خیس میکنم در عرض یه رب تو آرام پز میپذه عزیزم

اتفاقا وقتی خیس‌نمیکنم نپخته پودر میشه ظهرش حفظ نمیشه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

قیمه یکی از معدود خورشتاییه که دیدم کمتر کسی بتونه خوشمزه درست کنه! بعضیا انقدررررررر بد درست میکنن ...

راس میگی فقط دوست دارم یه بار از شون بپرسم چکار می کنند بد مزه میشه آخه مگه داریم مگه میشه اونها استادان خواهر

https://eitaa.com/kodakenazanin

خوش دست پنجه ای! دلیلش فقط همینه

اتفاقا اشپزیم خوب نیس اصلا

راس میگی فقط دوست دارم یه بار از شون بپرسم چکار می کنند بد مزه میشه آخه مگه داریم مگه میشه اونها است ...

قیمه واقعا سخته! قرمه خیلی راحت تره

به نظر من استاد اونیه که مرغو خراب کنه  لامصبو آب پز کن بعد سرخ کن، آدم سیر نمیشه از طعمش! چجوری مرغو خراب میکنن؟ مگه میشه؟ مرغو خدا خلق کرده برای اونایی که آشپزی بلد نیستن،چجوری خراب میکنید  

اتفاقا اشپزیم خوب نیس اصلا

پس چقدر اطرافیات قانعن  

یاد قیمه های مادرشوهرم افتادم، هعی، مزه هرچیزی میداد به جز قیمه  نمیدونم چی توی این خورشته بدبخت میریخت!