2777
2789
عنوان

فقط دارم گريه ميكنم😭😭😭

196 بازدید | 14 پست

بذاريد از حرومزادگى دكترا و منشي هاشون بگم دارم ميتركم

اخراي ماه هفتم هستم سونو ميخواستم برم پنجشنبه ١٠ صب وقت داشتم 

رفتم گفتن بايد بموني ٣ ظهر اصلا هم گردن نگرفتن 

به ٥٠ نفر١٠ صب وقت داده بودن😭مردمم طبق معمول لال مردن اعتراض معتراض كسي نكرد منم زدم بيرون وقت نداشتم

امروز با نوبت دوستم ٩ صب رفتم با يه لحن خيلي بد منشي گفت ٨ بايد ميومدي وقتت گذشته 😭

هيچي نگفتم اومدم بيرون الان زورم گرفته با اين وضعيت و شكم گنده يك ساعت تا خونم راهه خدارو خوش مياد اخه 😭خراب بشه اين مملكتو رو هيچيش نظارتي نيست اين برخورد با مريض درسته اونم زن باردار😭😭دارم ميتركم كه هيچي نگفتم…

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اونجارو خراب نکردی رو سرشون

از همين ميسوزم از همين😭😭تو خيابون يك ساعت گريه كردم حالم از ضعفم بهم ميخوره

از وقتيم باردار شدم زبونم بسته شده زرتي ميزنم زير گريه😭😭حالم از همه چيز بهم ميخوره واقعا…الكي يه عالم پول اسنپ دادم فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدوم شهری خانومی؟

دکترای یزد اینطوریه

چون دکتراش خوبن و قیمتشم نسبتا مناسب تر از جاهای دیگس از همه جای ایران میان

یه دکتر سونو گرافی من میرم از ظهر میشینه مطب تا یک شب ... ینی ناهار و شام مطب هست

دکتر زنانن هم مثلا میگه ۹ نوبتته میرم اما ۳ ظهر میام بیرون

چون واقعا شلوغه و من اینو میدونم و برنامم رو اونجوری میچینم

متاسفانه این جور برخوردها همیشه هست.سعی کنی برگردی و با زبون خودش کارتو راه بندازی.بگو باردارم و راه ...

تو اسنپم الان ديگه…😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان آرامش خودتو حفظ کن آروم شد برات خوب نیست 

سعی کن همیشه یه جا داشته باشی برا سونو که از روند کارشون اطلاع داشته باشی بدونی چجوری نوبت میدن چجوری پذیرش میکنن چه ساعتی بری بهتره کیا خلوته کیا شلوغه .... 

خودتو ناراحت نکن الان پیش میاد دیگه 

از همين ميسوزم از همين😭😭تو خيابون يك ساعت گريه كردم حالم از ضعفم بهم ميخورهاز وقتيم باردار شدم زبو ...

وااای بخدا اگ من بودم برمیگشتم یکاری میکردم تا قیامت یادشون نره اصن همونجا اونقد داد میزدم خودمو میزدم بیهوشی تا کلا کسی در مطبشم نیاد براش عبرت شه  اینارو باید ب سبک کولی بازی باهاشون رفتار کرد حقشونه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
الان آرامش خودتو حفظ کن آروم شد برات خوب نیست سعی کن همیشه یه جا داشته باشی برا سونو که از روند کارش ...

قبلا هم دوبار اومده بودم اون خراب شده از دكترش راضي بودم😭جديدا هرطور دلشون ميخواد حرف عوض ميكنن..

حالم الان فقط از سكوت خودم و مردم در برابر همه چيز بهم ميخوره

تو اين مملكت زبونامونو دوختن انگار..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلا هم دوبار اومده بودم اون خراب شده از دكترش راضي بودم😭جديدا هرطور دلشون ميخواد حرف عوض ميكنن..حا ...

حالا اینقد حرص نخور چی میشه حرص بخوری هیچی عوض نمیشه 

بعضی جاها واقعا انگار قانون نداره قبول دارم واقعا