2777
2789
عنوان

چقدر از تاپیک های حس ششم بدم میاد🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 40 پست
وای یادمه قبلاً تاپیک میزدن راجع به کتاب ، آشپزی ، سیاست های زنانه ، ...چقدر مفید بود تبادل نظر میکر ...

الان سوال مشکلات زنانه کسی بورسه یا از نوزاد و بچه بورسه بخواد از تجربیات دیگران استفاده کنه میگن مگه اینجا جاشه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم حس ششم رو به عنوان یه سرگرمی و مشغولی نگاه میکنم😂ولی خب میدونی بعضی ها واقعا با یه امیدی سو ...

آخی عزیزم نکنه تو هم اذیت کردم. شوخی بود جدی نگیر. به حس خودت اعتماد کن نه به حرف بقیه

الان سوال مشکلات زنانه کسی بورسه یا از نوزاد و بچه بورسه بخواد از تجربیات دیگران استفاده کنه میگن مگ ...

دقیقا همش میگن محتوا جنسیه و گزارش میزنن

من حتی یادمه سال ۹۶ آنقدر قشنگ یکی تاپیک سیاسی زد و تبادل نظر کردیم که به کی رای بدیم یا ندیم 

باهم مخالف بودیم ولی نه کسی گزارش زد نه کسی توهین کرد و دعوا کرد 

تاپیکشم تا همین پارسال فک کنم نترکیده بود 

الان یا باید حرف های بیخود بزنی یا باید ساکت شی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من خودم حس ششم رو به عنوان یه سرگرمی و مشغولی نگاه میکنم😂ولی خب میدونی بعضی ها واقعا با یه امیدی سو ...

تاپیک نزدم در این زمینه ها. به یکی ج دادم از قضا درست بود. دیگه ولم نکردن .   

من فقط از یه کاربر تعجب کردم یکی بود به اسم فلفل تیشتر ۸۰ درصد چیزهایی که می‌گفت واقعی بود مثلا گفته ...

اون کاربر احتمالا موکل داشته🤭

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

تاپیک نزدم در این زمینه ها. به یکی ج دادم از قضا درست بود. دیگه ولم نکردن .

اره منم گاهی حسم درست دراومده ریختن سرم 

ولی مسائل عاطفی و .... جواب نمیدم اکه غلط باشه حق الناسه 

یا مثلا یکی میاد میپرسه شوهرم خیانت میکنه؟اون نمیدونه اگه یه درصد حسش اشتباه بوده باشه چه حق بزرگی بر گردنشه