2777
2789
عنوان

نامزدم برای نامزدیم زشت ترین کیک تولد دنیا اورد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 32 پست
والا گفتم ولی کار خودش میکنه فک کن شمع سکه ای گرفته بود جای اون شمعها

از الان باید مشخص کنین مرزهاتون رو 

ایشون حق نداره به جای هردوتون تصمیم بگیره 

پررو نکنیش عزیزم اگه نمیتونین از پسش بر بیاین از مشاور کمک بگیرین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حق داری که ناراحت بشی ، فقط میدونم که شوهرت از اون ادمهاس که به حرف دیگران گوش میده و خودش هم زیاد چیزی بلد نیست و یه کم خسیسه و الان اگه داره کم لطفی میکنه سعی کن با زبون  خوش بهش حالی کنی، کادوهایی ک فامیل گذاشتن را هم ک دلخوری نداره، چیزی ک عوض داره گله نداره ...صبور باش ....۱۴سال پیش ک من عروس شدم ی شوهری داشتم به قدری برای من خسیس بود و کم لطفی کرد ک حد نداره، فکرش هم گاهی میکنم اذیت میشم ولی بعد ک عروسی کردیم کم کم شبیه خمیری بود که من بهش نقش و فرم دادم و دقیقا شد همونی ک من میخوام ....شماهم حالا تا جایی که میتونی تمرکزت را بذار روی اینکه وابسته ات بشه و. تودلش جا بشی ، بعد عروسی کامل درست میشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط تولد نیست 

این خانم خیلی سبک نیکنه خودشو دنبال حلب توجه اوناست

اونا هم اصلا ایشون رو حساب نمیکنن

پسره هم فقط برا یه چیز میخوادش بخودش زحمت نمیده دلشو بدست بیاره فقط دنبال رابطست

چرا وقتی عقد نیستن باید صبوری کنه و همچین خانواده داغونی رو تحمل کنه

مشکل اساسی داری 

اول با نامزدت ک حتی رو‌حرف خودشم نموند

دوم با خانوادش مخصوصا خاهره که فشفشه و اینا برد😳

سوم بازم با یارو که از الان گوش ب حرف بقیه است ب جا این ک بگه جلو مردم سنگ تموم بزارم همون دوتا هدیه رو ببرم سر ی بسته تخمه و اینا قشقرق ب پا کرد بعد تازه طلایی ک با منت خریده ی تیکشو‌داد ی تیکشو گذاشته برا عید!

از الان دارن برات سنگ تموم میزارن !

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اکه وضع هر دو خانواده خوبه، و خانواده شما هم  تو پذیرایی و اینها  جلشون خوب در اومدین، معلومه که گدان و به مرور بدترم میشن و میخوان از سر و ته همه چیز بزنن،تا عقد نکردی یه فکری بکن برای زندگیت..جدی میگم 

افرادی ک همچین طرز فکری دارید بهتره پسرا رو خون ب دل نکنید وقتی انقدر شدید پولکی هستین زودتر کات کنی ...

پولکی؟

مراسم داره بخاطر عروس و داماد برگزار میشه

هر دو نفر باید خوشحال باشن و نظرشون رو بگن

من پسر دارم ، اگر همچین رفتار سطح پایینی با نامزدش انجام بده به تربیت خودم شک میکنم!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
پولکی؟مراسم داره بخاطر عروس و داماد برگزار میشههر دو نفر باید خوشحال باشن و نظرشون رو بگنمن پسر دارم ...

بله این فکر غلطه من شوهرم ادم خوبیه ولی تو دوران نامزدی ک خب طبیعتا من مث زن براش نبودم هیچ هزینه ای نمیداد . اگر بابت همچین فکر مسخره ای کات میکردم تا اخر عمر یا مجرد بودم یا با ادم بیخودی اخر ازدواج میکردم . هرچند الان ک تاپیکاش رو دیدم ی حرکتی پسره زده این مهمتر ه ک وقتی عقد نبودن و محرم بودن دنبال رفع نیازش بوده .بنظرم این مهمه بررسی شه نه این حرفای خاله زنکی که این اینو آورد این اونو نیاورد برام