بهش گفتم سفارش بدیم گفت ن من خریدم درحالی ک ده دقیقه قبلش گفت نخریدم عصر میخوام برم بخرم بعد کیکی ک اورده بود خیلییی زشت بود روش انگار نوار بهداشتی خونی کادو هم ک بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ دادن اقوامشون در حالی ک ما یه تومن کادو خودشم ما از قبل دوتیکه طلا خریده بودیم کلن ۴ گرم قرار بود باهم بیاره بعد یکیش بیشتر نیورده ن بادکنکی ن فشفه ای یه برف شادی اورد ابجیش استفاده نکرده گذاشت تو کیفش برد
شما تفاوت فرهنگی دارید آدمها سعی میکنند در دوران عقد یا نامزدی بهترین ورژن خودشون رو به نمایش بگذارند ولی در زندگی خود واقعی شون را نشان میدن ببین از نظر مالی وثروت مثل همید قبل عقد رفت آمد خانوادگی داشته باشید اگر خسیس بود آدم خسیس درست نمیشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره