2777
2789
عنوان

مهندسی یا دبیری مسئله این است

58 بازدید | 10 پست

قضیه از این قراره که من به شدت تو مسائل ریاضی استعداد دارم و این چیزیه که معلم ها ی باسابقه بهم گفتن نه اینکه از خودم بگم و اینطوریه که هر موقع از معلمام پرسیدم نظرتون راجع به شغل معلمی چیه لب و لوچشون رو کج کردن و یه هعی گفتن و رفتن! 

از یه طرف شرایطم مثلا این که دوست دارم بیشتر اوقاتم خونه باشم به خانواده ام برسم کارهای مختلف انجام بدم آشپزی کنم باشگاه برم و ..... با شغل دبیری سازگاره نه مهندسی اونم برای یه خانم!

حالا یه نظرتون چطور تشخیص بدم کدوم بهتره؟ یا رسالتم تو چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم فرهنگیان ثبت نام کردم اگه قبول شدم میرم معلمی اگه نه میرم مهندسی بعد ها راضی نبودم میتونم برم ام ...

هعی نمیدونم والا 

کاش حداقل میزاشتن رتبمونو ببینیم

واییی اره ولی من از خدامه فرهنگیان رد شم😂چون شهر ما فقط اموزگاری هست برا ریاضیحیف اون ۳۰۰تومن🗿

وای 😂🤦‍♀️ اگرم قبول شدی میتونی انصراف بدی یا تو مصاحبه بد عمل کنی نگران نباش

آموزگاری ریاضی هم مگه داریم؟ مگه فقط دبیری ریاضی نیست؟ 

وای 😂🤦‍♀️ اگرم قبول شدی میتونی انصراف بدی یا تو مصاحبه بد عمل کنی نگران نباشآموزگاری ریاضی هم مگه ...

به معلم ابتدایی ها میگن اموزگار🗿😂

حالا قبول شدنش سختهههه قبول شم میرم  قبول نشدم میگم دوست نداشتم برم ابتدایی🤣😏