2777
2789
عنوان

به شدددتتتت به معلمم علاقه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 36 پست

منم دوران راهنمایی یه همکلاسی داشتم عاشق معلم ادبیاتمون شده بود نامه بهش میداد ودیگه ههمون خبر داشتیم پشت سرش میگفتن این دختره کمبود محبت داره ببخشید اینو رک گفتم ولی میخاستم گوشیو بدم دستت حواستو جمع کنی اینو به شماهم نگن عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امتحانامو هم میخونم آسونه فردا تفکر داریم دخترشما چی داره؟

امروز ریاضی داشت ،موند دیگه دوشنبه زبان داره ایشالا که موفق باشی دخترم ولی اینجا برای شما مناسب نیست گلم 

معلم منم خیلی گوگولیهههل ویا خداا قربونش بشم من

خیلی بهش ابراز علاقه نکن و نامه ننویس

چون فکر میکنه داری بخاطر نمره خود شیرینی میکنی

و این رفتارا خیلی بچگونس

شما الان یه دختر خانوم بالغی که وارد دبیرستان شده و تو زندگیش یک پله بالا تر رفته

من خودمم دهمم و کاملا درکت میکنم 

تو این سن هر کیو ببینی عاشقش میشی

من حتی رو غذا و خوراکیم کراش میزنم😂

ولی خب، میگذره...

خیلی بهش ابراز علاقه نکن و نامه ننویسچون فکر میکنه داری بخاطر نمره خود شیرینی میکنیو این رفتارا خیلی ...

من گوه بخورم بخاطر نمرم خودشیرینی کنم اصن هرچی دلشششش میخواد بهم بده

بچه ها چند بار رفتن بهش گفتن خانم درسا عشقتونه اونم گفته من دوسش دارم 🥰

دلم براش تنگ شدههههه هعی زودتر امتحانا تموم شه برم مدرسه ببینمش 

درضمن کل کلاس هم میدونن عاشقشونم

سعی کن خیلی بهش فکر نکنی کتاب بخون و از گوشی فاصله بگیر

نمیتونممم هر خط رو که میخونم با اون تو ذهنم میادواینکه دوس دارم بهش نامه بدم خودمو خالی کنم من پراز غصه ودردم اما هیچکی نمیدونه😞

من دوستم دقیقاااااا همینطوری بود و دقیقا معلم ادبیات. سال کنکور بودیم. اواخر سال دوستم حالش خیلی بد شد و کنکورشم خراب کرد. بعدا فهمیدم خانم معلم که شوهر و بچه هم داشت، به همجنس هم تمایل داشته و دوستمو اذیت کرده..

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)