2777
2789
عنوان

راهنمایی ازدواج

53 بازدید | 6 پست

۲۶ سالمه ،۴ ماهه با پسری ۲۹ ساله توی سفر آشنا شدم

خیلی پسر خوبیه و از همون روز اول برای ازدواج و زندگی مشترک منو خواست

فاصله شهرمون حدود ۳ و نیم ساعته 

میخوان با خونواده بیان برای آشنایی ولی پدرم بخاطر شرایطشون مخالفت کرد!

دلایل پدرم اینه که سربازی نرفته،تحصیلاتش از دخترم پایینتره،شغل پسره املاکیه و خوشش نمیاد

خونوادش مستاجرن،ماشین هم نداره

حالا من بین دوراهی موندم

از طرفی خانوادم میگن بااینکه پسر خوبیه ولی سطحتون به هم نمیخوره و بهتره برابر باشین یا حداقل اون یکم بالاتر 

از طرفی خود پسره تو این مدت واقعا کم نذاشته برام و بشدت آدم بااحساس و خانواده دوستیه که با همه شرایطی که داره مشتاق ازدواج و تشکیل زندگی با منه

حالا خونواده میگن کم کم تمومش کن

اگه راهنمایی مفیدی دارين ممنون میشم✨️💓

احتمالا خونوادت همه‌ی جوانب رو در نظر گرفتن که اینو میگن.بالاخره وضعیت اقتصادی هم مهمه، ایشون خونه ن ...

دقیقا،خونوادم منطقی نگاه میکنن و دلایلشون موجهه 

ما اول مستاجر میشیم تا زمانیکه خونه بخریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا،خونوادم منطقی نگاه میکنن و دلایلشون موجهه ما اول مستاجر میشیم تا زمانیکه خونه بخریم

درآمد و میزان پس اندازی که داره مهمه. و اینکه آیا خونوادش میتونن تا دو سه سال ازش پشتیبانی کنن تا اوضاعش بهتر بشه یا نه؟

[QUOTE=366965615]درآمد و میزان پس اندازی که داره مهمه. و اینکه آیا خونوادش میتونن تا دو سه سال ازش پشتیبانی کنن تا او ...[/QUOT

خودش همیشه میگه من روی هیچکسی حتی بابام حساب نمیکنم تو زندگی،فقط خودم

حدس می‌زنم درآمدشون اونقدری نباشه که بتونه پشتیبانی کنه..