2777
2789
عنوان

عمه با سیاستم میخاد دخترشو بده به پسر خوب فامیل🤐🤐🤐بیاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد علی چی گفت وقتی دختر عمه گفت لابد منو میخوایشاید بیوفته تو رودرواسی بره بگیره🤔ممد چی گفت؟ممدا ب ...

علی قط کرده بود توی روش دیگه تو کل فامیل پر کرده که عمه چنین حرفی بمن زده ابروشون تقریبا رفته اما این مادر و دختر از رو نمیرن....ممد هم مادرش گفتع پسرم رو به این دختر نمیدم ابمون با هم تو ی جوب نمیره

والا...صب تا شب میشینه از دخترش تعریف میکنه که دخترم فلانه و بهمانه

حالا اگه دختر فتنه شو به یه پسر خوب نداد بیا منو خفه کن😒💔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

فامیله مادری همسرم یطوری ان ک دوس دارن دخترشون و شوهر بدن فقط به مرد پولدار‌حالا زن و بچم داشته باشه مهم نیس

باورت میشه همین الان ک من زنش هستم همچنان از همسرم خواستگاری میکنن واسه دخترشون؟

دوست ک بودیم هی میگفت میرم هردفه عروسی خواستگار پیدا میکنم باورم نمیشد الان با چشم میبینم😂😂

تورو سننه؟

به این میگی سیاست ؟ بنظرم حماقت بهتر بود 

آبروی خودشو دخترشو پسر مردم برد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عمه ات سیاستش صفره علی وممدنه دخترعمه میگیرن نه ازعمو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

علی قط کرده بود توی روش دیگه تو کل فامیل پر کرده که عمه چنین حرفی بمن زده ابروشون تقریبا رفته اما ای ...

با یه حرکت احمقانه ی مادر،آبروی دختر تو فامیل رفت

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎