2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده طلاق گرفتم فک نمیکردم انقد زود بیفتم تو چاه این مرتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 99 پست
وای خدای من این مواردی که گفتی هر کدوم به تنهایی منجر به طلاق میشه حالا تو از الان میدونی پک کاملشو ...

از رفتاراش عصبیم کرده از اینک هربار با خواست خودش برگشت بعدش جوری رفته ک انگار اون منو ول کرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه کسی ک خانوادش پشتش نباشن بنظرم سخته

عزیزم مادر من یتیم بود مادر پدر نداشت  کسی ک بخواد کاری کنه یا طلاق بگیره راهشم پیدا میکنه کسی ک نخواد بهونشو

😶عججججب🤑

آفرین به شما اغلب خانما رو توانایی شون برای تنها زندگی کردن شک دارند برای همین حتی از چاله به چاه می ...

بله 

ادم به خاطر نیاز محبت یا جنسی خودش رو اذیت نمیکنه

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

ببین فیلم متصدی پارکینگ ببین خیلی قشنگه خانمه یه هنرپیشه خیلی معروفه بعد یه مرده گولش می زنه و باهاش رابطه داره بعد که میخواد به هم بزنه نمیتونه بعد متصدی پارکینگ بهش میگه هر وقت دیدی دوباره دلت خواست بهش برگردی به من زنگ بزن تا یادت بندازم چه آدم آشغالی هست شما هم کات کنی مطمئن باش دنبالت میفته داره میگی خرج خانوادش میده اون برای بلند مدت روی شما حساب کرده روی درآمدت شک نکن نمونش به چشمم دیدم باور کن

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
واسه کسی ک خانوادش پشتش نباشن بنظرم سخته

الان فکر میکنی من پشتوانه داشتم؟ 

طلاهامو فروختم یه وکیل گرفتم اون کارامو راه انداخت

بعد که طلاق گرفتم از جلوی دادگاه یه قطار گرفتم مستقیم با وسیله ها دخترم رفتم تهران

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

زود تصمیم نگیرید 

شما موقعیت های بهتری را پیشرو خواهید داشت 

طلاق که عیب و جرم نیست دو نفر نتونستن با هم کنار بیان و آخرش طلاق 

وکیل که بشید موقعیت های بهتری را خواهید داشت 

در پناه حق

با این همه مشکل ک داره اعتماد ب نفسش منو کشته

اعتماد به نفسش باعث آوارگی تو میشه 

برا خودش اعتماد به نفس داره که اومده خواستگاری تو 

که به بقیه و نامزد سابق ش ثابت کنه که با این شرایطم تونستم همسر خوبی بگیرم. خودتو دست کم نگیر تو ارزشت بیشتر از این هاست 

به فکر خودت نیستی به فکر اون بچه ای باش که میخای واسش مادری کنی