2777
2789

من یه دختر تنهام که میخام نوروز بیام مشهدهزینه اسکان هم ندارم تو حرم فقط سه شب میزارن بخوابی من میخام بیشتر بمونم زائر سراهای رایگان هم به یک نفر اسکان نمی دن جایی رو سراغ دارین که برای یه دختر تنها  امن و رایگان باشه خدا خیرتون بده  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داخل خود حرم جا هست رایگان ولی باید روی فدش بخوابی دور دیوار سقف نداره فکنم از مردا جدا از خانوما جدا اونم خوبه من که نرفتم ولی باز بهتره 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

یعنی منظورت تو حرم هس بیش از سه شب

اره ولی دارم میگم سقف نداره وسایلتم امنیت نداره ممکنه یکی بلا سرت باشه ببره حالا ی زن چیزی ببره اونارو 

من چون با بچم بودم اصلا نرفتم فقط شنیدم همچین چیزی هست ولی ترسیدم چون نمیشه اعتماد کرد ولی شما میگی تنهایی میتونی بری همونجا 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝