2777
2789
عنوان

مامانم رفته بود مشهد سوغاتی برای

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا اگه پول نمیریختم یعنی نمیخاس واسه نوش چیزی بیاره منظورم این بود که پول ریختم که اگه خواست خریدی ...

عجب مادری من مادرم هر سال می ره باید التماسش کنیم چیزی نیار ،مادر شما ۴۰۰ گرفته برای بچه ۳ ساله هیچی نیاورده کاش نداده بودی بهش ۴۰۰ تومن رو 🤐🤕خودت برو برای بچت ی چیزی بخر طفلی چشم انتظار بوده به مادرت هم بده بگو بده دست بچم ی کم خجالت بکشه 😁حرصم گرفت 

کلا اگه پول نمیریختم یعنی نمیخاس واسه نوش چیزی بیاره منظورم این بود که پول ریختم که اگه خواست خریدی ...

عزیزم خودت چیزی بگیر  بده به مامانت به پسرت بده . من خودم دختر بزرگی دارم حقیقتا این چیزا به سن و سال نیست و گاها با رفتن سن به بالا ، بعضی ها خسیس تر هم میشن  و یا نمیدونن. من بودم همین کارو میکردم حتی برا همسرت هم بنظرم چیز اضافی هم تونستی بگیر ، به هر حال سوغات آوردن یه چیزی هست که آدم معطل اون نیست ولی خوب آدم برا نوه و داماد بخاطر دخترش هم شده باید سنگ تموم تا جایی که می‌تونه بذاره نه در این مورد، کلی گفتم. و هم اینکه پسرتون  خودش هم خواسته اونم از کی ؟ از مادربزرگش !!!!! و بچه هم هست حقیقتا مادرتون کار خیلی خیلی بدی کرده . دل اون بچه رو بدست آوردن بسیار باید ارزش میداد تصور میکرد پانصد تومان بفرض ، اضافی خرج زیارت مشهد کرده. 

عزیزم خودت چیزی بگیر بده به مامانت به پسرت بده . من خودم دختر بزرگی دارم حقیقتا این چیزا به سن و سا ...

خودم انقد دلم شکست از دیشب انقد فک کردم ختی درست نخوابیدم اگه مادرشوهرم اینکارو میکردم به شوهرم غر میزدم درصورتی مه شوهر بیچارم هیچی نگفت

BabyFetus Ticker

مکه آدم مشهد بره شورت جوراب میاره 

البته ما به مسافر پولی که میدیم برای خودش می دیم نه اینکه برامون کادو بیاره بهش به زبون خودمون میگیم اوهوراهی یعنی توراهی 

البته گیرم مادر شما متوجه نشده پول برای هدیه خریدن دادی فکر  مال خودشه ولی حداقل هیچی نمی‌آورد یا سه تا نیاورد