2777
2789
عنوان

از وقتی که من اومدم جاریم با خانواده شوهرم خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست
تو سعی کن شوهرت رو توی مشتت بگیریبا هر ترفندی که بلدیبا مهربونی با خوش زبونی و صمیمیت و اینکه باید ب ...

اصلا هر ترفندی زدم فقط طرف خانواده هیچ وقت پشت من نبوده به قلق داره سمت من بیاد اینکه در اختیار خانوادش باشم و دولا راست بشم جلو اونا و کار کنم و چون قبلاً کردم دیدم نکنم بهتره چون نمیبینن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو سعی کن شوهرت رو توی مشتت بگیریبا هر ترفندی که بلدیبا مهربونی با خوش زبونی و صمیمیت و اینکه باید ب ...

دقیقا کار کردن برای مادرشوهر یعنی اب تو هاونگ کوفتن 

یه عمر کار کن در یک چشم بهم زدن پشت میکنن بهت هیچ یادشون نمیمونه کاری کردی بلکم طلبکارن

جاریت یاد گرفته چطور روابط خانوادگی رو‌ مدیریت کنه که کدورت و اعصاب خوردی نباشه.تو هم یاد بگیر.خب وقتی تو یک ساختمونید و شام دعوتی چه کاریه عین مهمون راه دور رفتار کنی و نری کمکشون؟ معلومه رفتارشون این میشه که چون تو باهاشون حال نمیکنی اونا هم حال نمی‌کنند.برو یه گپی بزن یه سالادی درست کن بعد بیا خونه ت،باز‌وقت شام شد برو.

نه الان مدتی هست اصلا مثل خواهر و برادر زندگی میکنیم از بس که خانوادش تو دعا و طلسم و این کارای کثیف ...

خوب برو باطل کن 

خودت نمیتونی مادرت بره 

هم باطل کن 

هم به مادرشوهرت نزدیک شو دلشو به دست بیار