2777
2789

😭😭😭😭

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسه چقدر اخبار منفیی میبینید ول کنید هر سال زمستون ی ویروس میاد استرس میده تابستون میگن پشه اومده نیش میزنه میمیریم توروخدا ول کنید

۲ روز اخبار دنبال نکن ببین چقدر از استرست کم میشه

❤Che khobe ke daramet
بسه چقدر اخبار منفیی میبینید ول کنید هر سال زمستون ی ویروس میاد استرس میده تابستون میگن پشه اومده نی ...

خب اره ولی این واقعا ازون موجای همیشگی بدتره اوضاعش من چون در جریان بیمارستانا هستن چشمم ترسیده

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

خب اره ولی این واقعا ازون موجای همیشگی بدتره اوضاعش من چون در جریان بیمارستانا هستن چشمم ترسیده

ببین دو گزینه وجود داره یا همه گیر میشه که دیگه کاری‌از دستمون برنمیاد

یا هم یک ماه بعد فراموش میشه ولی فقط این یک ماهو الکی استرس میکشیم پس واقعا نباید بهش فک‌کنیم فقط بهداشت نرمال مون رو رعایت کنیم و از زیاد دنبال کردن اخبار دوری کنیم

❤Che khobe ke daramet
ببین دو گزینه وجود داره یا همه گیر میشه که دیگه کاری‌از دستمون برنمیادیا هم یک ماه بعد فراموش میشه و ...

همه گیر نمیسه بنظرم...این یه ماهه ولی خب مسئله اینه که این یه ماه خیلی حیاتیه واسه من چون درگیر امتحانامم🥲

همه گیر نمیسه بنظرم...این یه ماهه ولی خب مسئله اینه که این یه ماه خیلی حیاتیه واسه من چون درگیر امتح ...

خوب سعی کن خونه باشی بیشتر درستو بخونی و موقع امتحان هم که میری دانشگاه لباس گرم بپوشی اگه خیلی نگرانی ماسک بزن اومدی رسیدی خونه هم دستتو صورتتو با صابون قشنگ بشور ،اگه دیگه واقعا میخای رعایت کنی بینی و گلو تو با آب نمک غرغره کن وقتی از بیرون اومدی چون امتحان هاته

ولی استرس نداشته باش

❤Che khobe ke daramet
خوب سعی کن خونه باشی بیشتر درستو بخونی و موقع امتحان هم که میری دانشگاه لباس گرم بپوشی اگه خیلی نگرا ...

چشمم مرسیی❤️