shokofeh_narang مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 3926 عنوان اگه کسی که دوستش دارید 54 بازدید | 9 پست مشکل دوستمه دوست پسرش بهش گفته برو با یه مشت بچه کو.نی (منظورش اکس دوستمه)با وجود اینکه اکسش رفتارش بهتر از این پسره بوده باید چیکار کنه ؟! کات کنه یا چی دیروز | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 11760 کات دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲
خدایاشکررت عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 2998 کات سلام خوبید؟ میشه5تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم هرکی گزارش زد لایکم کنه الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم
الیزارا عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 11541 این چه تعریفه باید ببینیم اصلا قضیه از اول چی بوده نه یه جمله آخرشو بگی که آدم از رو عصبانیت میگه
الیزارا عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 11541 سلام خوبید؟ میشه5تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم هرکی گزارش زد لایک ... سلام من گزارش زدم
shokofeh_narang مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 3926 این چه تعریفه باید ببینیم اصلا قضیه از اول چی بوده نه یه جمله آخرشو بگی که آدم از رو عصبانیت میگه بحثشون شده تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن مثل اینکه پسره سرکوفت بقیه دوست دختراشو میزده و برای رابطه شرایط گذاشته در اخر هم اینو بهش گفته
الیزارا عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 11541 بحثشون شده تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن مثل اینکه پسره سرکوفت بقیه دوست دختراشو میزده و برای رابطه ... نمیدونم شاید عصبی شده من تا نشناسم نمیتونم نظر بدم باید بقیه چیزاشو بسنجه مقایسه خوب نیس اگه عکسش خوب بود نمیرفت که همه هم کامل نیستنبعد معلومه همه از اکس طرف خوب نمیگن این نشونه علاقه و حسادته