2777
2789

ی پسر ۲۵ ساله اونم به بدترین شیوه ممکن تصادف تو اتوبان و کل صورتش از بین رفته باشه و با سطح هوشیاری GCS=۳ و متاسفانه خودشم پرستار باشه و جون هزار تا انسان رو نجات داده باشه در نهایت اینجوری بمیره واقعا پسر خوبی باشه و یک سال تلاش میکرده ک بتونه ابراز علاقه کنه ولی شما خیلی جدی بهش فک نکنید بعد فوتش حس و حال بدی میگیرید و عذاب وجدان دارید؟ هروقت بهش فک میکنم حالم بد میشه البته همیشه توی ذهنم هست ولی عذاب وجدان دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط ناراحت میشم البته ربطی به اینکه دوستم داشته نداره حتی الان که شما تعریف کردید هم ناراحت کننده ...

خب من یک سال تقریبا باهم هرروز شیفت بودیم و اون خیلی تلاش کرد ب من نزدیک شه ولی من فقط در حد همکلاسی باهاش برخورد داشتم و هروقت پرسید یبارم جوابشو درست ندادم

خب من یک سال تقریبا باهم هرروز شیفت بودیم و اون خیلی تلاش کرد ب من نزدیک شه ولی من فقط در حد همکلاسی ...

بیخیال عزیزم خودتو ناراحت نکن،دلیل نمیشه هرکسی ابراز احساسات کنه جواب مثبت بگیره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤