2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6400 بازدید | 170 پست
مسکن مهر میشه خرید یا تو مجتمع ها شهر من مرکز استانهیه مجتمع هست تو شهر ما که خونه های ۶۰ ۵۰ متریه ا ...

اره مسکن مهری های شهر مام ۹۰۰ ویه میلیارد ایناس

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ن واقعا از سر حسودی نیمدیممجبور بودیم چون بابام منو از خونش بیرون کرد گف برو دیگه نیامنم جایی رو ندا ...

گلم تورو نگفتم جاری رو گفتم که دیده تو اونمایی اونم پریده وسط

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نمیگم ایشون پس مشکل روحی روانیم داره با این مرونده ی درخشانش ....اصلا تو اهمیت نده گلم بزار حرف ...

راستش ما خونه خریدیم اما مستاجر توشه و تا ۳۰ دی اونجا هسن بعدش میرن 

ما نصف پول رو دادیم نصفش هم هروقت رفتن میدیم اما اون پوله جور نشده😔

ی سوالی ذهنمو درگیر کرده واقعا اگر ی پسری توانایی تهیه مسکن جدا حتی اجاره رو نداره چرا خانوادش براش زن میگیرن از اون بدتر که چرا خانواده دختر قبول میکنن تو ی اتاق دخترشون زندگی کنه شاید بگید چه ذهن خودخواهی داری اما واقعا مگه ازدواج مستقل شدن و تشکیل خانواده جدید نیست این الان چه مدلیه که از خونه باباتون رفتید خونه پدر شوهرتون 🙁🙁🙁🙁🙁🙁

ی سوالی ذهنمو درگیر کرده واقعا اگر ی پسری توانایی تهیه مسکن جدا حتی اجاره رو نداره چرا خانوادش براش ...

پدرش  نامرده طفلی چاره ای نداشته

راستش ما خونه خریدیم اما مستاجر توشه و تا ۳۰ دی اونجا هسن بعدش میرن ما نصف پول رو دادیم نصفش هم هروق ...

ای وای چه خوب خداروصدهزار مرتبه شکر دخور از اول بگو خوشحالمون کن....پس اصلا تو سکوت باش نیری دیگه از اونجا ...چقد پول لازمه مکه

ی سوالی ذهنمو درگیر کرده واقعا اگر ی پسری توانایی تهیه مسکن جدا حتی اجاره رو نداره چرا خانوادش براش ...

بابام منو از خونش پرت کرد بیرون

خب من چیکار میکردم کجا میرفتم جز اینجا؟شوهرمم همجوره داره زحمت میکشه تا زودتر بریم و اینکه من ب شوهرم حق میدم چون وقتی پدرم جهیزیه نمیدع و خودش باید بخره هم خونه

خب نمیشه کلمه بی عرضه رو بهش نسبت داد

بعد میگه تو چرا من میرم کارمی‌خوابی تا ده ویازده👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

😅😅😅خب راس میگه اونم باید بخوابه

بابام منو از خونش پرت کرد بیرونخب من چیکار میکردم کجا میرفتم جز اینجا؟شوهرمم همجوره داره زحمت میکشه ...

اولش نگفتی مام بیراهه رفتیم حق دارین عزیزم عب نداره صبور باش انشاءالله زودی میری خونه خودتون