2777
2789

دهه شصتیم،

حالا حالاها هستیم در خدمتتون😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه پا گذاشتی نی نی سایت زنجیر میشی بهش دیگه نمیشه دل کند 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بچه مدرسه ای ها با رل و اکس و کراش ریدن تو سایت

😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب من اواخر دهه شصت هستم ۹ ساله ازدواج کردم ولی هنوز بچه ندارم خیلی وقته دنبال درمانم

هر کی زندگی خودشو داره گلم مامانم اول دهه شصته زیر بار مشکلات چنان پیر شده که نگو همیشه میگه کاش دیرتر ازدواج میکردم 

به نظر منم مث شما خیلی خوبه قشنگ با تجربه و از زندگی لذت میبری 

ان شاءالله دامنت به زودی زود سبز بشه ❤

نه بابا ۷۰ کجا ۸۰ و ۹۰ کجا

ما دهه شصتی ها دست خودمون نیست 

هنوز حس میکنیم دهه ۷۰ ای ها هم بچه آن  

در صورتی که شاید از من پیر تر نشون بدن بعضی هاشون 

مثلا تصورم از تو که ۷۷ هستی یه دختر ۱۲. ساله است 

ولی شاید همین هم نشون بدیم 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یه دهه شستیم و تا حالا تاپیک نزدم ولی سعی میکنم تو تاپیک هایی که نیاز به کمک دارن شرکت کنم 

ول از تاپیک هایی که توش به ما بزرگترها و عقاید مون بی احترامی میکنن شرکت نمیکنم در صورتی که تو خارجش هم به بزرگترها و عقایدشون احترام میزارن اینجا روز به روز دارن بی احترامی به بزرگترها رو انجام میدن و یا به دیگران توصیه میکنن 

مخصو صا تاپیکهایی که به مادرها شون توهین میکنن، نمیدونم بچه های خودشوشون میخوان با اینها چه رفتاری داشته باشن

هیچ پدر ومادر چیز بد برای بچه اش نمیخواد و میخواد بچه اش به بالاترین درجات  چه علمی وچه تو زندگیش برسه ولی افسوس که یه سری از  بچه های امروزی هنوز به این درک نرسیدن

ما دهه شصتی ها دست خودمون نیست هنوز حس میکنیم دهه ۷۰ ای ها هم بچه آن در صورتی که شاید از من پیر تر ...

درسته ۷۷ ام ۲۶ سالمه  ولی جوونم بیبی فیسم 

آره خب اینم حرفیه از نظر شما که سنتون بالاس  بچه به نظر میاییم 😐

♥️♥️♥️♥️