2777
2789
عنوان

اسم غزل

142 بازدید | 44 پست

من اسمم تو شناسنامه رومیناست  بعد مهدخت صدام میکنن  دوست داشتم اسمم غزل باشه میتونم عوض کنم اسمم توشناسنامه؟کسی اطلاع داره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

رومینا که قشنگتره

همه بهم میگه رو مینایی برو رو سینا😔😔😔

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی ولی رومینا خیلیییی قشنگتره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

میتونی ولی رومینا خیلیییی قشنگتره

عزیزم مسخره میکنن اسممو اخه😔😔

عزیزم مسخره میکنن اسممو اخه😔😔

مهم نیس🙂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

میتونی عوض کنیولی اسمای خودت قشنگ ترن به نظرم

بخدا انقد مسخرم میکنن هعی من رومینا برو روسینا 

مهم نیس🙂

😔😔😔😘😘

منم اسم دومم غزل گذاشتم

اسم اصلیت چیه

رومینا خیلی هم زیباست

چرا بخاطر فقر فرهنگی ی عده بخوای اسمتو عوض کنی

مطمئن باش حتی عوض هم کنی اونایی ک میشناسنت همیشه میگن اسمش رومینا بود عوض کرده 

یعنی تفاوت خاصی با قبل نمیکنه

درضمن وقتی ب ی اسم دیگه صدات میکنن تو خونه و فامیل

مهم همون اسمه نه شناسنامه ای

همه بهم میگه رو مینایی برو رو سینا😔😔😔

🤣🤣🤣اشکال نداره بابا 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.