2777
2789
عنوان

فقط اینا که میرن تاپیک حس شیشمی ها🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 137 پست
😂اوه فکر کنم از نظر شما باید اینجور چیزهارو پیش رمالا فهمید؟!من طبق تجربه شخصیم و اطلاعاتی ک بدست ا ...

من اعتقاد دارم بعضی ها با گرفتن دست یا حتی دیدم چهره آدم ها میتونن انرژیشونو احساس کنن

رمال و...هم چون گناهه اصلا اعتماد نمیکنم 

ولی حس شیشم مجازی فقط یک تلقینه ، نه بیشتر 

حالا شما خودتون صاحب نظری عزیزم ، اختیار داری💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم حس ششم واقعیت داره و من دقیقا با نینی سایت با ی نفر اشنا شدم و هرچی گفت واقعیتا و واقعا پیش اومد ...

کی عزیزم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

میخوام اینجا اعتراف کنم به عنوان یه حس ششمی خودمو جا زدم و به خیلیا امید به زندگی دادم 😁

خدا نکشت تورو باید بیان بگیرن 🤣🤣🤣🤣🤣

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
🤣🤣🤣این بار رو جواب بده ممکنه من و mاوکی شیم؟ ی درصد؟؟🥺😂

ببین منم الان میتونم بگم حس ششمم و یه آره یا نه بهت بگم

از کجا میفهمی نیستم یا اشتباهه؟

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
من اعتقاد دارم بعضی ها با گرفتن دست یا حتی دیدم چهره آدم ها میتونن انرژیشونو احساس کننرمال و...هم چو ...

خانم ایزابل یه چیزی بهتون بگم 

دیشب تو بی‌خوابی عجیبی بودم یه خانم ازم پرسید که بچم دختره یا پسر 

همین که پیامو دیدم بدون اینکه شناختی ازشون داشته باشم یه پسر بچه مو فرفری از جلو چشام رد شد 

بهش گفتم فک کنم بچتون پسره موهاشم فره گفت درسته سنو بهم گفته پسره 

بعضی چیزا با منطق جور در نمیاد ولی هست