2777
2789
عنوان

فقط اینا که میرن تاپیک حس شیشمی ها🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 137 پست
باشه ولی من حس ششمیم😂ولی چون سردرد می‌گیرم جواب نمیدم برام سنگینه

منووو جواب میدی.؟؟؟؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

میخوام اینجا اعتراف کنم به عنوان یه حس ششمی خودمو جا زدم و به خیلیا امید به زندگی دادم 😁

😂😂😂

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشگویی و فالگیری هم میکنن دوستان

آره واقعا 

اصلا حس شیشم این نیست که یک اسم بشنوی آخر و عاقبتشو بتونی بگی. ولی خب اینجا نی نی سایته😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اتفاقا چند روز پیش تاپیک زدم فردا پس فردا حص شمیشمیا پیامک تبلیغات میدن😂😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

گلم حس ششم واقعیت داره و من دقیقا با نینی سایت با ی نفر اشنا شدم و هرچی گفت واقعیتا و واقعا پیش اومد ...

فقط یکی حدس میزنه همین  شاید چیزی پرسیدید که به راحتی قابل حدسه  

گلم حس ششم واقعیت داره و من دقیقا با نینی سایت با ی نفر اشنا شدم و هرچی گفت واقعیتا و واقعا پیش اومد ...

گلی حس شیشم این نیست که یک اسم بشنوی و عاقبتشو بگی 

اتفاقا شما باید تحقیق کنید 

حس شیشم وجود داره ، ولی نه توی مجازی و ...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حسم خیلی قویه حتی گاهی اوقات فکرایی که در موردم می کنن تو ذهنشون می‌دونم ،،اکثر خوابام درسته یعنی ات ...

میشه بگی من کی ازدواج میکنم 

بخدااا دعات میکنم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺