2777
2789
عنوان

بچه داری سخته ایا پیر نشدید یا خسته نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 75 پست

من یه بچه دارم ولی گاهی اوقات که اوضاع رو میبینم با خودم میگم آیا کار درستی کردم واسه خودخواهی خودم که دوست داشتم لذت مادر شدن رو بچشم یه موجود بی گناه رو به این دنیا آوردم

حرفم اصلا بحث مالی نیست، نه هوا داریم نه آب داریم نه انرژی

بچم و چند هفته است حتی نمیتونم ببرم پارک بس که هوا آلوده است، معلومه این همه آلودگی آب و محصولات کشاورزی باید روی این طفل معصوم ها اثر منفی بذاره

برای همین اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا تک بچه ها بدترن.....۲ تا که باشه بهتره باهم بازی میکنن تو رو کم تر اذیت میکنن.....خداروشکر ۲ ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظشون کنه برات 

من با امید خدا ۵ .۶ سال دیگه یکی دیگه درست میکنه ..

الان واقعا دیگه اعصابم نمیکشه خیلی اذیتم میکنه غذا نمیخوره بهونه میگیره نق میزنه بازم خداروشکر 

طبیعیه اهمیت نده....بچه های منم یکسره در حال بزن بکوب ن....فقط از دور مواظبش ون باش...ولی دخالت نکن

نه عزیزم مدل بچه های من از دور نیست فدات شم 

پسرم درشت و پر زوره تیکه تیکه می کنه دخترم و مداخله نکنم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
طبیعیه اهمیت نده....بچه های منم یکسره در حال بزن بکوب ن....فقط از دور مواظبش ون باش...ولی دخالت نکن

گذشته از این دخترم یک جیغا می زنه که نورون به نورون مغزت می لرزه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
امیدوارم البته یچیزی ام ک هست میبینم الان ک خانه دار ام واقعا برا بچه و درسش وقت میزارم کارنامه اش ع ...

انشالله همیشه موفقیتش را ببینی همین احساس رضایت خوبی بهت میده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عزیزم شروع شده بخدا پیاده میشم برم مغازه لوازم آرایشی .لباسی . سوپر مارکتی میاد رو شیشه ماشین چناااا ...

😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عزیزم شروع شده بخدا پیاده میشم برم مغازه لوازم آرایشی .لباسی . سوپر مارکتی میاد رو شیشه ماشین چناااا ...

الان میخواد همراهت باشه، بعدا خودش میخواد بره خرید وقت به شما نمیرسه😂😂

همکارم دخترش بهش میگه چرا تو النگو داری من ندارم، چرا گردنبند داری من ندارم😂😂

هنوز حرف نمیزنه، شروع کنه چی میشه😂😂

من سه تا قد نیم قد دارم هرروز میگم خدایا غلط کردم اوردم خیلی شیطونن خیلی ادیتم میکنن دیشب انقد به خد ...

🤭🤭🤭

اینا که به خاطر فشار روحی هست و انشالله خدا نمیشنوه😁

ولی بیشتر سعی کن دعاشون کنی، بگی خدایا بهم توان و صبر بده، خدایا خودت آروم شون کن، خدایا الهی بزرگ بشن برام جبران کنن