2777
2789
عنوان

تا شوهرم نره بیرون نمیرم دسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 100 پست
حالم بهم خوردازهمچین مردیی کارایی انجامش راحتی نیس بیشعوریهیعنی چی جلوی هم بگوزید مگه مسابقه س

وای خوب مگه دست ادم شکمش باد کنه خوب  چه حرفایی میزنی منظورش این ک سخت نگیریم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی دوستی دارم میگفت اوایل ازدواج خودمو خفه میکردم گفتم صدای نفس زدنم اذیتش نکنه زشته طفلی اون موقع 17 سالش بوده

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

ببین از دست شوهرت چی کشیدی ک اینو میگی🫤😂

اتفاقاازروزاول هردواحترام همونگه داشتیم

ولی،شک نکن هرانسانی یادش میمونه چکارکرده مگه اینکه مشکل مغزی داشته باشه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
وای خوب مگه دست ادم شکمش باد کنه خوب چه حرفایی میزنی منظورش این ک سخت نگیریم

خب بره دستشویی

یابره ی اتاق یا کلا بره ی جاکه صداشوشمانشنوی

مگه هردیقه میخاد بده که نشه جاشوعوض کنه

اتفاقاازروزاول هردواحترام همونگه داشتیمولی،شک نکن هرانسانی یادش میمونه چکارکرده مگه اینکه مشکل مغزی ...

پس لطف کن راجب زندگی بقیه نظر نده 

وای به حال شما اگ با یه حرفتون یکیو از زندگیش سرد کنین بدتر میاد زندگیت 

چ راهکاری🤔 آفتابه رو بکوبه زمین صدا نره بیرون

بنظرم صدای تی وی رو زیاد کردن جوابه،یه بار من دختر خونه بودم مهمون داشتیم،نفخ شدید کرده بودم،به داداشم گفتم هوامو داشته باش من میرم دستشویی صدای تلویزیونو زیاد کن،گفت باشه،بعد من تا در دستشویی رو باز میکردم،صدارو قطع میکرد،چقد خندیدیم🤣🤣🤣

پس لطف کن راجب زندگی بقیه نظر نده وای به حال شما اگ با یه حرفتون یکیو از زندگیش سرد کنین بدتر میاد ز ...

کسی که اینهمه سال سوهرش جلوش هرکار ناشایستی کرده با ی حرف سردنمیشه

احترام متوجه نمیشم یعنی اگر زن جلوی شوهرش بره دستشویی بعد صدا بیاد بی احترامی محسوب میشه یا اگر بادی وزید از هر کدوم؟ من که خدا را شکر راحتم شوهرمم بی احترامی حساب نمی کنه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست