2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه شرایطش ندارید جدا نشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 80 پست
نهایت میرن پیش باباشون وقتی من تو این دنیا نباشم

ببین عزیزم تو خودت پدر مادر بالا سرت بوده وضعیتت این شد پای به روزی که هودت پیش دخترات نباشی اونم تو این  دورو زمونه پس بهش فک نکن حتی یک لحظه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم حتی نیومدن تحقیق

دوباره برو، اونقدر بگو تا بیان

برو مراکز خیریه شهرتون ببین ناامید نشو 

تو مادری باید قوی باشی هیچ کس مثل مادر نیست 

توروخدا قوی باش، 

منم سرپرست خانوادم، کاش داشتم کمکت میکردم 

هیشکی جای مادر نمی گیره مشکلات برای همه هست هر کی به نوعی گرفتاره بچه هات دختر هستند دختر خیلی نیازش ...

اره عزیزم منم میفهمم .ب همین چیزا فکر میکردم ک اورذمشون ..اما هرروز از بابام سرکوفت میخورم ک دمت هستن مگه ک آوردی برو بده ب باباشون ..چند روز پیشم رفتیم ی خونه دیدم ی اتاق بود هزار تا حرف بد بهم زد ک نمی‌خواد خدا بشی بخدا ازبس گریه کردم دیگه بچه هام هم ترسیدن ..آخه چرا اینقدر بایذ حرف بشنوم میگم کاش باهمه چی شوهرم ساخته بودم همون موقع 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
چرا؟ میخوان تو کارهاشون بکنی دست و پات که نبستند

نمی‌ذارن میگن ما حوصله حرف مردم نداریم از ی طرف بابام میگه آدم باید بزا خودش زندگی کنه از ی طرفم تا من می‌خوام کاری کنم نمیزارن ..اصلا حرفاش باهم تناقض داره .اونا منتظرن من مهریه بگیرم ازابنجا بزم اونا هم دنبال من بیام 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
نه هنوز نگرفتم ..چیکار کنم میگن فکر جدا شدن از ما از سرت بیرون کن ..منم شدم کلفتشون

والا نمیدونم 

ولی من جات بودم برام مهم نبود بذارنم کنار یا نه با قاطعیت ازشون جدا میشدم چون اگه میخواستم سختی بکشم با شوهرم میموندم دیگه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ببین عزیزم تو خودت پدر مادر بالا سرت بوده وضعیتت این شد پای به روزی که هودت پیش دخترات نباشی اونم تو ...

عزیزم من برا بعد مرگم فکر کردم ..وگرنه تا روزی ک زنده باشم از بچه هام نمی‌گذرم 

والا نمیدونم ولی من جات بودم برام مهم نبود بذارنم کنار یا نه با قاطعیت ازشون جدا میشدم چون اگه میخوا ...

بخدا برام سخت‌تر از زندگی با شوهرم شده کار تو خونه بیشتر شده افسردگی هام سختی هام و..

والا نمیدونم ولی من جات بودم برام مهم نبود بذارنم کنار یا نه با قاطعیت ازشون جدا میشدم چون اگه میخوا ...

بابام خیلی عصبیه ازش میترسم ..خودشم آدم نیست با این سنش هنوز دنبال زن هست 😭

کارهات بکن بی سر و صدا نزار متوجه بشن یه روز هم بدون خداحافظی برو با دخترات ولی سرایداری فعلا برات بهترین گزینه هست چون اجاره نمیدی حقوق هم داری اگر طرفت خیلی خوب هم باشه بیمه هم می کنه از طریق شرکت های کاریابی اقدام کن مادر باید شیرزن باشه 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
کارهات بکن بی سر و صدا نزار متوجه بشن یه روز هم بدون خداحافظی برو با دخترات ولی سرایداری فعلا برات ب ...

من فکر میکردم خیلی قوی ام الان ک تو شرایطش هستم میبینم نمیتونم 

عزیزم من برا بعد مرگم فکر کردم ..وگرنه تا روزی ک زنده باشم از بچه هام نمی‌گذرم

افرین گلم نگران نباش همه تو زندگیاشون مشکلات هست بنظرم باید هنر حل کردن مشکلات یاد بگیرم  راه چاره همینه

هرچیزی اولش سخته خوب وضع مالی پدرتونم خوب نیس حداقل خونه شوهر میموندی تا بچه هات بزرک بشن

نمی‌تونستم هرروز بای زن چت میکرد عشوه میومدن براش 

من فکر میکردم خیلی قوی ام الان ک تو شرایطش هستم میبینم نمیتونم

الان هم هستی عزیز دلم بجنگ به خاطر خودت و بچه هات برات دعا می کنم متاسفانه کمکی از دستم برنمیاد همین راهنمایی هایی که بلد بودم ان شاءالله خدا دری را برات باز کنه که هیشکی نتونه ببنده

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست