2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه شرایطش ندارید جدا نشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 80 پست
دوباره برو، اونقدر بگو تا بیانبرو مراکز خیریه شهرتون ببین ناامید نشو تو مادری باید قوی باشی هیچ کس م ...

ممنون عزیزم ..الهی همیشه بهترین ها سرراهت باشه ..من اینجا خواستم فقط درد دل کنم نه اینکه از کسی کمک مالی بخوام

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان هم هستی عزیز دلم بجنگ به خاطر خودت و بچه هات برات دعا می کنم متاسفانه کمکی از دستم برنمیاد همین ...

فدات گلم منم ب عنوان درد دل اینجا مطرح کردم .خدا بهترین ها نصیب قلب مهربونت کنه 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
ممنون عزیزم ..الهی همیشه بهترین ها سرراهت باشه ..من اینجا خواستم فقط درد دل کنم نه اینکه از کسی کمک ...

درکت میکنم بخدا، نه عزیزم میدونم کمک مالی نمیخوای، خودم آرزو کردم داشتم مشکل زنایی مثل خودمون رو حل میکردم، ای خداا🥲

فدات گلم منم ب عنوان درد دل اینجا مطرح کردم .خدا بهترین ها نصیب قلب مهربونت کنه

خیلی ممنونم به همچنین ان شاءالله زودتر بیای اینجا تایپیک بزنی بگی مستقل شدم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
ببخشید ما هرچی گفتیم ی چیز گفتی هرجور راحتی

گلم شرایطش ندارم .هنوز تو موقعیت من نیستید ک بفهمید من صبح تا ظهر هیچ جا نمیتونم برم باید یکی باشه دخترم از مدرسه ک میاد در و روش باز کنه بهش غذا بده و...

خدا کنه هیچوقت تو موقعیت من نباشی وگرنه قضاوت از دور خیلی قشنگیه 

اول اینکه با یه بار رفتن به کمیته نامید نشو اونقدر برو بگو بخواه تا یه کاری کنن بعدشم گوش کردن حرف بزرگتر هم تا یه جایی خوبه الان دیگه هر چی هم گفتن تو کار خودت بکن دارن بهت زور میگن یه جاهایی باید جلوی پدر مادرم ایستاد اگه اجازه نمیدن مستقل بشی نباید از گل نازک‌تر بهتون بگن نه اینکه اینجوری اذیت کنن

رسیدن بهش سخته ولی من خیلی قوی ام
اول اینکه با یه بار رفتن به کمیته نامید نشو اونقدر برو بگو بخواه تا یه کاری کنن بعدشم گوش کردن حرف ب ...

آخه چرا پیش‌ دبستانی بردیش تو این شرایط الان باید میرفتی سرکار تا کم کم بتونی مشکلات رو حل کنی

رسیدن بهش سخته ولی من خیلی قوی ام
آخه چرا پیش‌ دبستانی بردیش تو این شرایط الان باید میرفتی سرکار تا کم کم بتونی مشکلات رو حل کنی

خب خودش تنها خونست ..پیش کی بزارمش ..معذرت می‌خوام محیط محله خیلی امنه ،همه موادفروش وچاقوکش ودزد،ما وقتی اومدیم فهمیدیم الآنم پول ندارم ک بزم ازاینجا

نمی‌تونستم هرروز بای زن چت میکرد عشوه میومدن براش

هیچکس از ما جای شما نیستیم و سختیهای شما رونکشیدیم فقط راه حل میدیم دختر منم 12 سالشه خیل نگهداری و محبت میخوان و خرج دارن 

اینجور مردا با دارو خوب میشن البته اگه برن درمان 

بچه هات خیلی بهت احتیاج دارن اگه نباشی دختراتو کلفت میکنن زود به هراشغالی شوهر میدن زنای ایرانی باید قوی باشن صد برابر یه مرد

یکی از بچه هام پیش دبستانیه باید قبل ظهر خونه باشم ساعت یازده از مدرسه میاد

من بعد جدایی بچم کوچیک بود با خودم میبردمش سر کار یا خونه تنها میموند.مدرسه ام رفت میدادم سرویس از مدرسه بیارتش پیش خودم.سعی کن کار پیدا کنی.روحیتم بهتر میشه

من بعد جدایی بچم کوچیک بود با خودم میبردمش سر کار یا خونه تنها میموند.مدرسه ام رفت میدادم سرویس از م ...

مگه شما الان متاهل نیستید ؟