2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه شرایطش ندارید جدا نشید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 80 پست

وا اونا میگن نه تو هم نگاه میکنی اشو برو دنبال یه کار بعدم ازشون جدا شو 

مگه مهریه نگرفتی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر مگه تو از شرایط خونه پدرت خبر نداشتی آخه...درست میشه توکل بخدابعد تو خودکشی کنی کی بچه هاتو ناز ...

نه دیگه نمیدونستم اینجوری میکنن من ک دایم اونجا نبودم شاید ماهی ی روز میرفتم 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
دلیل طلاقت چی بود

خیانت ،خساست ،قهردایم در حد دوسه ماه ،کم توجهی و....

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
خودم تک دخترم ،داذاش کوچیکتر از خودم هم سرم صدا میده داد میزنه سر بچه هام ،ب صدای در حیاط هم گیر مید ...

خونه اجاره کن، از شوهرت نفقه بچه ها رو بگیر از طریق دادگاه بعدم خودت برو سرکار 

کاری به حرف کسی نداشته باش چون بچه هات اسیب روانی میبینن فردا هزار مشکل میخوری 

یه اتاقم بهت نمیدن با بچت اونجا بمونی یارانه نفقه چیزی نداری

هیچی ندارم ،ی اتاق کی بهم بده ؟؟یارانه فقط میگیزم همین 

حتما جدا شو هر چی خواستن بگن بعد که دیدن روی پای خودت هستی و بچه هاتو سرو سامون میدی هیچی نمیگن فراموش میشه فقط زرنگ باش جدا شو از هیچی نترس همه مشکلاتت از ترست هست هر چی بشه از اینجا دیگه بدتر نیست مطمین باش به خودت میگی کاش زودتر این کارو کرده بودم فقط نترسسسس

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

برو اقدام کن بشو سرپرست خانوار یارانه خودت و بچه هات هم بگیر شده جایی بری سرایداری که سوئیت هم بهت بدن ولی با احتیاط بهزیستی هم سوال کن ببین کمک می کنند

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
چرا از شوهرت جدا شدی عزیزم

خیانت کم توجهی خساست قهر کردن دایم 

هیچی ندارم ،ی اتاق کی بهم بده ؟؟یارانه فقط میگیزم همین

پدرت یه اتاق تو حیاطی بالاپشت بومی چیزی برات درست کنه جدا زندکی کنی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شوهرت خرج بچه هاتم نمیده.چند تا بچه داری!وقتی شرایطت بده چرا بچه ها رو به باباشون ندادی!

دلم نمیاد بدم ب کسی بچه هام ،دخترن،نه خیلی کم ،دوتا دختر 

سعی کن هر جوری شده مستقل بشی خیلی سخته اینجوری💔

دارم داغون میشم