2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12770 بازدید | 257 پست
نظر من اینهداشته توی کشو یه چیزی میذاشته یا بردامیداشته به غیر از لباس زیر الکی در جواب سوال شما گفت ...

نبابا دستش شورت بود و گفت میخوام بپوشم ندارم

مشخص بود هل شده بود چون تلاش می‌کرد کشو بسته بشه و نشد 

من اگه باشم مارس می موندم به طرف چی بگم 

اما ایشون لبخند زد و گفت میخوام بپوشم برو بیرون

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجیب هس آدم با شورت بره بدون شورت بیات

شما اگه شورت رو می‌دیدی از چه جهت عوضش  کرده میتونستی مطمئن  بشی . مثلا اگه مرد آبش اومده و شورت کثیف شده خب جای خیلی سوال هس  چه شده که بیرون خونه آب.... اومده  ؟ و بیرون  انداخته و اومده خونه  ؟ یا بفرض دیشی  بشه که آدم دور نمی‌اندازد.  میاره خونه برای شستن .‌

اره والا میبینی چقدربدبختیم مازنا

جالبه دلیل خیانت مرد هرزشونم دختری هس ک با شوهرشونه ! اگه دختره خیانت نمیکرد به همجنس خودش اون مرد خیانت نمیکرد به زنش!!!😑😑😑😑آخه بدبخت اون مرد هرزست اگه میخواستت ک هرزگی نمیکرد. اون زن نه یکی دیگه . هیشکی تعهدی به زندگی تو نداره . سوال من از همشونم اینه ! مرد هم زیاده ک به همجنسش خیانت کنه . تو به این بهانه میری باهاش؟! اونوقت شوهرت چی؟ اونم میگه خیانت همجنسم بود . و برای تو بهتر بشه؟!! دلیل پرو شدن مرد اینه که بهشون خیلی زنا بها میدن

شورت چی شد اخر

دیگه نپرسیدم 

فقط فکر میکنم که چرا

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
عجیب هس آدم با شورت بره بدون شورت بیاتشما اگه شورت رو می‌دیدی از چه جهت عوضش کرده میتونستی مطمئن ب ...

تمام حرف منم همینه 

اما نمی‌دونم چطور مطمئن شم

تمام حرف منم همینه اما نمی‌دونم چطور مطمئن شم

واقعا جستجو کن تو کمد لباس‌هایش  نیست کثیف شده باشه و  مخفی کرده باشه ؟ یا وقتی که حمام میره برو تو ماشین بگرد ببین پیداش می‌کنی ؟  شاید هنوز تو ماشین باشه و شاید چیزهای دیگه هم پیدا کنی . 

شورت که نمیشه تو خیابان عوض کرد یا سرکار  . پس جایی بود که تونسته درش بیاره و چون آثاری روش بوده دورش بیندازد 

واقعا جستجو کن تو کمد لباس‌هایش نیست کثیف شده باشه و مخفی کرده باشه ؟ یا وقتی که حمام میره برو تو ...

نه عزیزم 

نه تو کمد نه حمام 

نیستش 

ماشین هم که رفته سر کار نمیشه گشت

باور میکنی سرم داره میترکه دیگه 

نه عزیزم نه تو کمد نه حمام نیستش ماشین هم که رفته سر کار نمیشه گشتباور میکنی سرم داره میترکه دیگه

به خودت فشار نیار . ولی خیلی هوشیار باش ولی چیزی اصلا به روش نیار که پنهان کاری میکنه .

مسلما شورت جوری بوده که  شما  نباید می‌دیدی .

مردها مثل زنها نیستند که به دلایلی مثلا عطسه ، نشتی بدن و دیش کنن این حرف اصلا درس نیس.حرفهای دیگه هم اسهال اینا بیخود هس اگه بود میگفت که من اینجوریم باید قرص و دارویی بخورم . یک راهنمایی دیگه میتونم بدم بهت دوس داشتی  پیام بده اونجا بهت بگم .

ولی خودت داغون نکن سعی کن رندگیت با هوشیاری از دست زنهای دیگه حفظ کنی .

باسلام خانم چیزی متوجه شدی . چیزی دستگیرت شده ؟

سلام 

هنوز همسرم نیومده خونه 

شاید باورت نشه ولی نمی‌دونم چی بپرسم و چجوری که دعوا نشه

تو رو خدا ببخش حلال کنمن خیلی خندیدم

عزیزم من الان دیدم نظرتونو

عیبی نداره 

خودم از ظهر دارم به خودم دلداری میدم الکی میرقصم و میخندم یادم بره نمیشه