2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12685 بازدید | 257 پست
اسی پرسیدی شورتشو کجا جا گذاشته؟

نه لال شدم 

فقط گفتم چرا شورت نداری 

گفت چه گیری میدی

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دلم میخواد حرف مثبت بگم اما اینکه شورت پاش رفته سرکار و بدون شورت برگشته، مشکوکه کاملا. مطمئنی مشکل پزشکی و مشکل ادرار و مدفوع اینا نداره؟ شاید جیش یا پی پی کرده باشه انداخته آشغال شورتشو. ببخشید واضح گفتما

میدونم مساله حساسیه برای اسی ولی فکر ما هم اول صبحی مشغول شد!اون یکی پیام اشتباه به شوهرش داد و جنجال شد دیگه خبر نداریم چی شد!از اینور نمیدونیم شورت شوهر اسی چی شده!کاش لااقل بعدن برامون حل میشد که نتیجه چی شد.

شاید بی شورت رفته

عزیزم ظهر جمعه رفته حموم به منم گفت ی شورت بده بهم 

دادم پوشید 

شبش اون شورت کلا نبود پاش

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بعد خیانت هیچی مثل قبل نمیشه 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

قبلا بهت خیانت کرده؟

ببین من ازش پیامک دیدم که کاملا حرفای+۱۸داشت یعنی برای طرف لحظه ها رو داشت تداعی می‌کرد 

اما اون موقع تازه اول زندگی و بچه داریم بود 

بهش گفتم گفت تو به من مشکوکی و به شماره زنگ زد و گفت این ی پسره که مشکل….داره 

نمی‌دونم چرا اون لحظه مجبور به باور شدم

شوهره من صبح کاپشن پوشید رفت بیرونبهش مشکوک شدم ک چرا کاپشن پوشیدهنکنه داره خیانت میکنه بهم؟

میگه دیروز شرت داشته امروز نداشته رفته از کشو برداشته پوشیده شرتو نمیشه هرجایی درآورد،متوجه شدی؟!!!

توی دلتا خالی نمیکنما..ولی اگه شورت پاش بوده رفته بدون شورت برگشته..خودت باید تا ته قضیه را بری...رفته یجا لباساشو دراورده..عجله کرده شورتش مونده...دیگه سرکار که لباس ادم عوض نمیکنه..

میگه دیروز شرت داشته امروز نداشته رفته از کشو برداشته پوشیده شرتو نمیشه هرجایی درآورد،متوجه شدی؟!!!

مرد ها زیاد شرتشون خیس میشه

دلیل خیانت نیست ک

شوهره من همیشه ی خدا شرت میندازه حمام

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸