2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با شورت از خونه رفته سر کار بدون شورت برگشته خونه،عجیب نیس؟

اوکی ولی فک نکنم اگرم بحث خیانت باشه انثد تایم داشته باشه که بتونه شورتشو دربیاره

یاحداقل انقد حواس پرت نبود ک جا بزاره..

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

مرد اگ بخواد خیانت کنه اصلا ربطی ب زن نداره اینو مطمعن باش 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خیانت مردها ربطی ب زن هاشون نداره اینکه فکر میکنیم کم نزاریم منظورمه از ذاتِ اون مرد که سمت خیانت بر ...

بخدا نپیچیدم

ی اخلاق گندی که دارم به روش نمیارم (البته که اخلاق هم نداره)

ولی فکرم درگیر میشه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

مساله  اینه ک شما قبلا خیانت دیدی و این نگرانی کاملا طبیعی ه قابل توجه دوستانی که تعویض شورت براشون عادی ه،مساله ای ک عنوان میشه باید از دیدگاه طرف نگاه کرد

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد