خیلی دلم گرفته حتی نتونستم به خانوادم زنگ بزنم میخوام عصر برم برای همیشه ...چندروز دیگه اولین جلسه شیمی درمانیمه(سینه) الان شوهرم هی راه میرفت وتیکه میپروند که اره تو مریضی چی فلانی ...منم گفتم من مریض نبودم تووخانوادت پدرمو دراوردین چه شبایی تاصبح ازدست خانوادت گریه میکردم توام بودی سرطان میگرفتی بعد فحش دادبه خانوادم داد منم گفتم برای خودتو خانوادت .بدجوری کتکم زد افتادم زمین خیلی با لگد کوبید توی سینم ....برم شیمی درمانی که چی بشه ....تصمیمو گرفتم دیگه درمانی رو انجام نمیدم تا بمیرم تموم شه این زندگی...
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه 😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم و بعد از سالها گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم برو خونه پدرت شیمی درمانیت هم ادامه بده به خودت هم قول بده خوب خوب بشی بعدش هم از این موجود بی صفت جدا شو مهریه ات هم بگیر برو زندگیتو کن تا یاد بگیره مثل انسان باشه
اصلا ارزشی نداره عمرتو پیش همچین آدم بی صفتی هدر بدی
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
عزیزم برو خونه پدرت شیمی درمانیت هم ادامه بده به خودت هم قول بده خوب خوب بشی بعدش هم از این موجود بی ...
پدرم خیلی دستش نمیره کمکم کنه ...دلمم نمیخاد ازپول این بی وجدان درمان کنم
عزیزم برو خونه پدرت شیمی درمانیت هم ادامه بده به خودت هم قول بده خوب خوب بشی بعدش هم از این موجود بی ...
راسته که میگه الان مریضی بی مهریه میتونم طلاقت بدم؟
وظیفشه پول بده اتفاقا برو درمان کن اگه نداد شکایت کن ازش بعدا که خوب شدی حتما یه فکری کن برای زندگیت
منکه امیدی ندارم ...واسه همین دعوا درست کرد میگه هرچی پول دارم باید خرج تو کنم
نه از قبل مریض که نبودی یا گولش که نزدی بگو باشه برو طلاق بده و شما هم برو مهریه اتو بزار اجرا ببینم ...
یعنی خونه بمونم یا برم خونه بابام؟