2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 12751 بازدید | 257 پست
مردا بدون شورت چطو زیپ شلوار ببندن😑🫣

مجبور باشن میبندن دیگه 😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من ازش پیامک دیدم که کاملا حرفای+۱۸داشت یعنی برای طرف لحظه ها رو داشت تداعی می‌کرد اما اون موقع ...

واقعا ک

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

اون مثال و شوخی بودچرا جدی کرفتی

این خانم قبلا خیانت دیده طبیعیه که از هر رفتار شوهرش ترس به دلش بیفته،راستش من زیاد دوس ندارم وقتی یکی ناراحته این شوخیارو بکنم،مثلا چندروز پیش من نوشته بودم دلم تنگ شده یه نفر نوشته بود گشادش کن خدایی بامزه نیس این حرفه آدم بیشتر ناراحت میشه

این خانم قبلا خیانت دیده طبیعیه که از هر رفتار شوهرش ترس به دلش بیفته،راستش من زیاد دوس ندارم وقتی ی ...

الان عذرخواهی کنم حله؟؟؟

واقعا خانوم های نی نی سایتی چشونه؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
شاید استخر رفته کثیف شده بیرون دور انداخته حالا بپرس ازش یا مشکوکی زیر نظر بگیر

استخر بره که میگه 

بعدشم بوی کلر میگیری 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
خانوما شما هم تو لباسشویی شورت میندازین؟؟؟

لباسشویی کوچیک اره

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
😐چرا نپرسیدیییی

چون لالم😫

صبح موقع رفتن شورت داشت موقع برگشت نداشت

دقیقا

در مورد داشتن شرت موقع رفتن و نداشتن شرت در حال حاضر سوال میکردین ازش

جواب قانع کننده ای نمیده منم حوصله ندارم

اس شوهرت نماز مبخونه و غسل اینا انجام میده؟؟؟؟

نماز نمیخونه

اما غسل گاهی اوقات انجام میده