2777
2789
عنوان

من ازوقتی مادرم مرد همه‌ی استرس هام رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 88 پست
خدا رحمتش کنه.شاید میگی دیگه بدتر ازین چی میخواد بشه که استرس داشته باشی.امیدتو از دست دادی.بیماریش ...

70ساله جوون بود سالم غذاشومیپخت کاراشومیکرد تویه ما سرطان سینه رومتوجه شد زد به ریه و کبد البته بگم کلی گریه کردم وقتی فهمیدم بعضی شبا تا صبح نخوابیدم ولی بعدمرکش دیگه آروم شدم

نه گلم دوتا خواهرویه برادرم دارم به نظرم از هیچی نترس هرچی بخواد بشه میشه من ازبس ترسیدم شدم خنثی خی ...

چطوری اینو ب پسر هشت سالم بگم

هر چی بیشتر توضیح میدم و میگم من پیشتم.باهم میمیریم.اگر ی کم من زودتر رفتم بعد تو هم میای پیشم انگار بیشتر رنج میکشه. همش تو همین فکراست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی باهاش ازدواج کردم ولی بابام منو برد دم خونشون اعلامیش نشون داد

خیلی خلاصه گفتم که بفهمه تنها نیست .

من باردار بودم بابام اینا میدونستن مرده بهم نگفته بودن .اول گفتن مریضه بیا ببریمت پیشش .من تو راه میدونستم مرده ولی تا وقتی نرسیدم اونجا بهم میگفتن نمرده مریضه.

یهو پارچه سیاه و اعلامیه شو دیدم

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
مادر خوبی بود برات؟ شاید چون میترسیدی از دست بدیش و الان نداریش انگار خیالت راحت شده

اره خیلی خوب بود همش میترسیدم ازدست بدم اره الان میگم خیالم جمع که دیگه ندارم که ازدست بدم

شوهرت بود؟

بله

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
چطوری اینو ب پسر هشت سالم بگمهر چی بیشتر توضیح میدم و میگم من پیشتم.باهم میمیریم.اگر ی کم من زودتر ر ...

اصلا نیاز نیست شما الان به پسرت بگی ..اتفاقا چون من ازبچگی این ترسو داشتم همش به پسرم میگم من عمرم طولانی بعد ازاین ورم مرگ رو عادی جلوه میدم میگم اصلا مرگ وجود نداره ما دیر یازودهمه میریم پیش اونا به نظرم بسپاربه خدا اگه اضطراب داری بهترین وقته به خدا نزدیک شی

یعنی شوهرت فوت کرده بود به شما نگفتن

دو روز بود .خونه بابام بودم .اونم عادتش بود گوشیش و خاموش کنه دو سه روز دو سه روز .

اه یادم افتاد .

حلالش نمیکنم هیچوقت

چرا حلالش نمیکنی

خیلی اذیتم کرد .از روزی که باهاش آشنا شدم تا همین الان که نشستم اینجا و ۸ ساله از مرگش میگذره .

70ساله جوون بود سالم غذاشومیپخت کاراشومیکرد تویه ما سرطان سینه رومتوجه شد زد به ریه و کبد البته بگم ...

۷۰ سال سنی نیس.میفهممت،خدا رحمتش کنه.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!