2777
2789
عنوان

من ازوقتی مادرم مرد همه‌ی استرس هام رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 88 پست
این همه آدم کم سن دارن زندگی میچرخونن .بابای بی شرفش که سنش کم نبود .کلا خانوادگی همین بودن لعنتیا

چند سالش بود؟چرا فوت کرد؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک میکنم طبیعیه چون خودمم از وقتی کسی که دوسش داشتمو از دست دادم دیگه از هیچی ترس ندارم یه جورایی آرومم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
علت مرگش چی بود ببخشید تو ذهنم اومد خودکشی کرده از شرایط بد

معتاد که بود ولی قرص خورده بود

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

شما سال ها در ذهنت سوگواری کردی و گریه 

الان که با ترست روبرو شدی و ازش گذشتی به آرامش رسیدی 

اما این آرامش موقته احتمالا 

بعدها دچار دلتنگی و اندوه میشی ولی در نهایت از این مرحله هم گذر میکنی و نبود مادر را میپذیری 

خدا رحمتشون کنه 

چند سالش بود؟چرا فوت کرد؟

۲۷ و ۲۸

شبی که تموم کرده زنگ میزنن اورژانس ولی با اورژانس نمیره .

بعد از چند ماه رفتم مرکز اورژانس تاریخ دادم گفتم علتش مسمومیت بوده .ولی تو گواهی فوت زدن نا معلوم

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
بچه ات را تنهایی بزرگ کردی؟ الان چیکار میکنی؟ دوباره ازدواج کردی؟

یک سال و نیم بعد از مرگش ازدواج کردم .حتی یه هزارتومنم برام نذاشت .خدا میدونه فقط چه جوری تا اینجا بچه مو به دندون گرفتم

چرا ما انقدر بدشانسیم به خدا یک روز خوش ندیدم نه ابرو دارم نه ارامش هیچی ندارم

دقیقا ابرومون میبرن جالبه ک. جون اسمشون مادره بقیه هم. باور میکنن میگن ماور ک بد نمیشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دقیقا نمیدونم‌چرا همه‌ طرف اوتارو میگیرن

چون اولا 90 درصد احمقن فک میکنن کسی زاییده دیگه فرشتهذهست 

دوما اینا قهارن تو این کار

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭