2777
2789

به من اصرار کرد که میترسم از حال برم و باهام میای 

منم گفتم اوکیه

باهم رفتیم آزمایشگاه ناله کرد که وای ۲میلیون ازم گرفتن و.. ازش پرسیدم مگه چه آزمایشی بود 

گفت آزمایشات مختلف 

مهمترینش ایدز😑

تخت پایین منه دوس پسرهم داره باهاش رابطه هم داره

وای من میترسم

همه ی اتاقا هم پره که برم جای دیگه ساکن بشم 

چیکار کنم 

ایدز چجوری منتقل میشه؟

بخدا انقدر نگران شدم 

یه فکر و دغدغه برام درست شد 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازطریق مادربه جنین رابطه جنسی وخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مطمئنی ایدز داره حالا؟!

نمیدونم 

ولی توام اگه بودی میترسیدی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اگه جواب آزمایشش مثبت شد فرار کن😐

قبلشم بهش بگو خاک عالم تو سرت حداقل یه ...میخوری از تجهیزات ایمنی هم استفاده کن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اینستا نشون داد یک پیرزنی با سوزن الوده ب ایدز خیلیا. رو مبتلا کرده همین سوزنای معمولی دوخت و دوز مراقب باش والا ادم مریض زیاده ممکنه از اینکه چرا خودشون درگیر شدن و بقیه سالمن بخوان ب دیگران اسب برسونن مثلا سوزنی سنجاقی چیزی رو الوده کنن بندازه زمین پا ادم بره توش طرف میگیره...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒