اها پس اگه واقعی باشه بازم برات متاسفم تو به عنوان یه پرستار خیلی برام جالبه تمام دغدغه ات رل و پسره.آبروی هر چی پرستاره بردی.یکم فکرتو باز کن بجز پسر چیزای دیگه هم توی اون بیمارستانِ کوفتی هستن.دوتا چیز یاد بگیر.بدبخت اونایی که تو پرستارشونی.
اگر من جای پرستارا باشم برات گزارش میزنم چون شرفشونو بردی الان همه فک میکنن پرستارا توی بیمارستان هیچکاری نمیکنن جز پسر بازی و دنبال رل بودنو این چیزا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ب خدا قسم دروغی نیست تو تاپیکامچرا اتفاقا چند تا تاپیک هم درباره ی بیمارستان و کارم زدم احتمالا تو ا ...
🤣
عقده ای تویی که هی تکرار میکنی اسکل
اگر واقعیه پسر ندیده ای دیگه تعجبی نیس مثلا اینجا لازم بود بگی رلم عنننن ترنه؟
بیچاره مریضایی ک قراره تو پرستارشون بشی ی پرستار هول و بی مسئولیت
آبرو پرستارا رو امثال تو بردین دیگ رل پزشکی🤣
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕 چِقَد بَده خدايى كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى تيريپ خَلسه و كُمايى تو مَنى مَن شُمايى دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید