2777
2789
عنوان

رلم ک اینترنه کلمه ی زشتی رو ب کار برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 122 پست
😂😂😂😂یه سوال دارم ازتمن تا حالا اینترن از نزدیک ندیدمبنظرت راست میگه که اصلا میتونن حرف بزنن؟اونم ...

نه منم تاحالا ندیدم 

خدا توفیق بده بهم عمر بده ببینم از نزدیک

و اینکه سوال اینه اگر حرف زشت زد اینترن چکار باید کنم؟؟

خوب شد این تاپیک رو زدن تا دنبال پاسخ سوال مون باشیم

میدونم اشتباه تایپی بود خدا لعنتش کنه هممونو گیج کرده😂😂😂😂😂والا همه به اَنترن میشناسن و انترن جا ...

والا اینترن چیه🗿😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منم تاحالا ندیدم خدا توفیق بده بهم عمر بده ببینم از نزدیکو اینکه سوال اینه اگر حرف زشت زد اینترن ...

کلا مغزمونو کله سحری به چالش کشید🥺🥺🥺

تو گوگل سرچ کنم ببینم میشه رل اینترن سفارش داد یا نه

دیجی کالا اگه داشت میخای خواهر برا تو هم سفارش بدم؟هزینه پستیشو نصف نصف میدیم اونموقع

خیلی باحالید خودم کلی خندیدم😂😂😂من کلا تاپیکام زیادهمیگم اینترن حساسیت نشون میدید😂 جالبهوگرنه هزا ...

تو خیلی باحال تری

تو چحور پرستاری هستی که یکبار دغدغه ی بیمار رو نداری و حداقل یدونه تاپیک درباره بیمار و مریض نداری؟

همه تاپیکات شده پسر پسر رل رل

خیلی زشته ملت رو اسگل فرض کردی.

عزیزم همه میدونن تاپیکات الکیه توروخدا خودتو اذیت نکن

خدای مهربونم سیپورت
کلا مغزمونو کله سحری به چالش کشید🥺🥺🥺تو گوگل سرچ کنم ببینم میشه رل اینترن سفارش داد یا نهدیجی کالا ...

ب کسی نگی یدونه رل اینترن دارم موقعی ک آف پنجاه درصدی بود از دیجی کالا سفارش دادم  ازون حرفا هم میزنه 🥴🥴فقط برا خودت سفارش بده اگر برا تو ام حرفای اونجوری زد بدون ک اینترن ها کلا بی ادبن😂😂😂

تو خیلی باحال تریتو چحور پرستاری هستی که یکبار دغدغه ی بیمار رو نداری و حداقل یدونه تاپیک درباره بیم ...

ب خدا قسم دروغی نیست تو تاپیکام

چرا اتفاقا چند تا تاپیک هم درباره ی بیمارستان و کارم زدم احتمالا تو اون یکی کاربریمه چون دقت نمیکنم با کدوم کاربریم دارم تاپیک میزنم😂😂😂 ولی شما باحال ترید ک اینقدر حساسید نسبت ب کلمه ی پزشک و اینترن

اگه براتون عادی بود اینقدر گارد نمیگرفتید😂😂

من ندیده ام ولی شما ندیده ترید😂😂

خیلی باحالید خودم کلی خندیدم😂😂😂من کلا تاپیکام زیادهمیگم اینترن حساسیت نشون میدید😂 جالبهوگرنه هزا ...

ماهم به اسکلی تو خیلی خندیدیم 

ایشالا یکی میاد میگیرتت 😂

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨