2777
2789
عنوان

خدایا کی این ویروس ها میرن بخدا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
بله هستم

ببین عزیزم خاکشیر بریز توی آب یخ با یه مقدار عرق نعنا و بخور. اگه بتونی خاکشیرو قبلش با یه تیکه یخ یه ذره بسابی سریع‌تر جواب میده. 

لازم نیست یه لیوان بخوری. چند جرعه بعد از هربار دفع کافیه. برا دلپیچه و اسهال بهترین داروئه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم خاکشیر بریز توی آب یخ با یه مقدار عرق نعنا و بخور. اگه بتونی خاکشیرو قبلش با یه تیکه یخ ی ...

ممنونم عزیزم 

دل پیچه که میگیره ولم میکنه ولی الان از وقتی بیدار شدم این درد دل پیچه نیست یه درد عجیبه میزنه به پهلو و کمرم دردش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم عزیزم دل پیچه که میگیره ولم میکنه ولی الان از وقتی بیدار شدم این درد دل پیچه نیست یه درد عجیب ...

گلم احتمال زیاد سرما زده به پهلوها و کمرت. چرب کن و با یه شالی چیزی ببند که گرم بمونن. اگه خیلی اذیتی روشون هم یه مقدار سشوار بگیر که زودتر گرم بشه. ببین بهتر نمیشی. برا اسهال هم اونی که گفتم بخور که مجبور نباشی مرتب بری دستشویی. 

گلم احتمال زیاد سرما زده به پهلوها و کمرت. چرب کن و با یه شالی چیزی ببند که گرم بمونن. اگه خیلی اذیت ...

مرسی گلم حالا همین کار میکنم ببینم اروم میشم یه کار اداری واجب دارم الان زنگم میزنند اون هفته هم نتونستم برم میخواستم الان برم که این حالمه 

مرسی گلم حالا همین کار میکنم ببینم اروم میشم یه کار اداری واجب دارم الان زنگم میزنند اون هفته هم نتو ...

سرده هوا. مریض هم هستی. بدنت ضعیف شده. میری خدای نکرده حالت بدتر میشه یا یه ویروس دیگه هم میگیری. 

سرده هوا. مریض هم هستی. بدنت ضعیف شده. میری خدای نکرده حالت بدتر میشه یا یه ویروس دیگه هم میگیری.

چیکار کنم بخدا با من باشه میخوام بخوابم این کارم یه طوریه باید هفته پیش انجام میشد نرفتم حالا اگ دیدم این طورم که نمیرم