2777
2789
عنوان

بچه ها اون پشه خطرناکه یادتونه

163 بازدید | 14 پست

همون که میگفتن کشنده هست اسمش چی بود ؟از آب گلدون و جاهای مرطوب بود 

چرا ما در تمامی دوران های زندگیمون باید از یه چیزی ترسونده بشیم،😭😭😭

یه روز کرونا یه روز پشه به روز جنگ حالا هم این ویروس جدید 

دانگی🦟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم که شمالیم چیزی‌مون نشد. پشه‌ها بودن و حسابی هم نیش‌مون زدن ولی هنوز زنده‌ایم. 😅

عزیزم چه خوب شمال خیلی قشنگه مثل بهشته مخصوصا جواهرده 🙂💚

زندگی زیباست....💚

اون فک کنم الکی بود ما تو اوجش رفتیم شمال هیچی مون نشد که

منم رفتم مسافرت ولی با خودم پشه بند برده بودم یه شب بچه ها شدید تب کردن البته پشه نیششون زده بود ولی نفهمیدم چه پشه ای بود ولی فقط یه شب بود یکی از پسرام‌هم تو گلو و دهنش پر از افت شد ولی خدارو شکر دو روزه جمع شد 

ما هم که شمالیم چیزی‌مون نشد. پشه‌ها بودن و حسابی هم نیش‌مون زدن ولی هنوز زنده‌ایم. 😅

یادش بخیر منم اومدم همونورا یه باغ گیلاس تو مسیر بود دیدیم یارو گفت برید هر چقدر دوست دارید بچینید ولی چون زیرش پر از پشه بود و واقعا از روی لباس هم نیش میزد ... جرات نکردیم بریم بچینیم،😄😄😄