2777
2789
عنوان

تو هرخونه ای یدونه از این دیوونه ها باشه بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 48 پست
اره بابا مثه امه زن ک شوهرای دیگه گاهی باهم بحثشون میشه ولی ۲دقییقه بعد یادشون میره

پس مشکل از بی محبتی پدرت نیست...درمانش فلوکستین هست....اروم و بی خیال میشه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه داری و انجام کارهای خونه واقعا سخته.بقیه تو کارها کمکش میکنین؟داداشت صبح ها راحت بیدار میشه؟شما ...

بآور کن کمک میکنم 

آشپزی میکنم ، به تکالیف داداشم کمک میکنم گاهی 

باهاش صبوری میکنم 

کلاااااا عصبی طوره 

یه بار داداشم ۱سالش بود بی قراری میکرد شیر نمیخوره،  مامانم جنی شده بود ، عصبی بود بدجوررررررررر، یهو بچه یه ساله رو پرت کرد زمین ، طوری پرتش کرد غش کرد از گریه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمآخه این که میشه خودخواهی،بی خیال عزیزترین کسانت بشی که چی خودت خوشبخت بشی؟!اصلا اون خوشبختی به ...

منم داشتم ب همین فکر میکردم ک با این راهکار تکلیف داداشش چی میشه پس؟؟؟؟؟ کاش ی راهی جلو روشون باز شه ک مشکل رو از ریشه درمان کنه.

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

داداشت از ترسش حتی اون درسی رو که هم بلده رو نمیتونه خوب بخونه توروخدا خودت بهش برس از الان ترس و تو ...

اره دقیقااااا درست گفتی 

همیشه بهم میگه آجی مامان میاد بهم میگه درس بخون من زورم میگیره 

بابات هم بی تقصیر نیست کسی که میبینه شریک زندگیش مشکل روان داره نباید بچه هارو رها کنه زیر دستش دیوو ...

بابام بنده خدا دنبال یه لقمه نونه 

همون بتونه زندگیمونو بچرخونه 

بابام خیلییی دلسوز و صبوره 

میگه بدبخته ، سادس 

بچه داری و انجام کارهای خونه واقعا سخته.بقیه تو کارها کمکش میکنین؟داداشت صبح ها راحت بیدار میشه؟شما ...

عزیزم بخدا پسر منم اول هست .. اوایل می‌خواست رو خوانی کنه یکی دوبار سرش داد زدم بخدا الانم عذاب میکشم یادم میفته 

ولی بچه ها با آرامش درس یاد میگیرن 

الان خداروشکر روخوانی و دیکته ش عالیه 

فقط مادر باید صبر و تحمل داشته باشه 

خودتم مادر میشی اونوقت قدر مادرتو میدونی درسته عصبیه ولی دست خودش نیست شما و حس دلسوزی بی موقعتون باعث تشنج اعصاب مادرتون میشه بهتره به مادرتون فشار نیارین پسر بچه دبستانی درد سرای خودشو داره 

اره دقیقااااا درست گفتی همیشه بهم میگه آجی مامان میاد بهم میگه درس بخون من زورم میگیره

به داداشت کمک کن 

بعضی پدر مادرا ناخواسته  به اعتماد بنفس بچه هاشون خیلی آسیب میزنن 

مادرت یه چکاب کامل برا کم خونی و تیروئید 

و کمبود ویتامین و آزمایش هورمونی انجام بده 

خودتم مادر میشی اونوقت قدر مادرتو میدونی درسته عصبیه ولی دست خودش نیست شما و حس دلسوزی بی موقعتون با ...

بآور کن من بیشتر فشار رومه 

خب الان شمام مادری ، بقیه هم مادر هستن ، خود منم یه روز مادر میشم 

ولی خب اون یچه که گناهی نکرده 

ادم باید بتونه خودشو کنترل کنه 

والا پدر منم فشار روشه بنده خدا

ولی هیچ وقت نشده سر ما خالی کنه 

از در که میاد تو مشکلاتشو میزاره پشت در مثله همیهش قربون صدقه داداشم میره ، با من حرف میزنه 

نمیگم همیشه اینطوریه ولی در کل خودشو میتونه کنترل کنه ، صبوری 

بآور کن من بیشتر فشار رومه خب الان شمام مادری ، بقیه هم مادر هستن ، خود منم یه روز مادر میشم ولی خب ...

درست میگی 

هممون فشار اقتصادی و بقیه ی مشکلات ریز و درشت رو شونه هامون سنگینی میکنه 

ولی به مادرتون بگید که جیغ و داد و فریادهاش میتونه باعث بشه هرکسی یه اسم یا برچسبی بهش بچسبونه 

بازم میگم برای آینده ی شما اصلا خوب نیست 

بآور کن من بیشتر فشار رومه خب الان شمام مادری ، بقیه هم مادر هستن ، خود منم یه روز مادر میشم ولی خب ...

اینا اخلاقیاتی که وجود هر فردی هست نمیشه تغییر داد مادرتون زود جوش و عجول نمیشه بر چسب دیوانه گذاشت روش 

پدرت خونسرد و صبور رر مهربون خدا سایش بالاسرتون نگه داره که همه جذب خودش میکنه ..

سعی کن از مادرت تعریف کن حتی به اغراق بگو بهترین مادر دنیایی و میدونم تو دلت چیزی نیست بخدا معجزه میکنه 

منم مث مامانتم گاهی، البته وقتی تو فکرم، یا وقتی شوهرم باهام بده،جیغ میزنم، یا بیاعصاب میشم

بیشتر شوهرم ربط داره به این موضوع 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین منم مثل مامانتم اول بگم حق نمیدم بهش عصبی باشه سر بقیه خالی کنه ولی شوهرمم مثل بابات صبور و خونسسسسسرررد دخترم سنش که کمتر بود همیشه منو مقصر میدونست چون من داد وبیدادی بودم وشوهرم صداش درنمیومد  ولی الان بزرگتر شده متوحه میشه باباشم یه جاهایی کمکاری میکنه که من به این درجه از عصبانیت وبداخلاقی میرسم شایدبی اعصاب بودن مادرت یه بخشیش بخاطر پدرته ..