2777
2789

مادر دیوونمون کرده ینی 

اصلااااا تعادل روانی نداره .از ساعت ۷صبح داداش ۹سالمو با حالت دعوا بیدارش میکنه ، با صدای بلند 

بیچاره همسایه هامون 

تو خونمون فقط صدای فوش دادن و داد و هوار این خانم میاد 

از موقعی که این بچه از مدرسه میاد با داد و هوار و فوش و خاک تو سرت و تو گیجی ، تنبلی ، از فلانی کم داری ، خنگی و....... انقددددددد به این بچه تو سری میزنه، و جالبه اونم نمیخونه درسشو 

من نمیدونم این با این طرز حرف زدنش چطوری میخواد از اون بچه دکتر ، مهندس بسازه 

با خودش حرف میزنه ، دعوا میکنه ، بخدا انگار که یهو شیطان میره تو جلدش دیوونه میشه ، جنی میشه ، تند تند راه میره ، سرشو تکون میده با خودش حرف میزنه 

اصن تعادل نداره 

خاله هامم همینن 

اصن ابرو حالیش نیس 

دعا میکنم هیچ وقت از این آدما نصیبتون نشه ، تو هر خونه ای یدونه از اینا باشه برا دیوونه شدن بقیه هم بسه 

از اینایی که ی کیلو شیرینی باید بگیره با خودش آشتی کنه🪽🤣

گل من شما اصلا کاری نداشته باش به فکر زندگی خودت باش 

خوش گذرونی خودت

خودت

خودت..

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب شاید مشکلی داره مامانت ؟ 

رابطه ش با بابات چطوره ؟ مطمعنم از اول اینطوری نبوده و مشکلات به این روز انداخته بنده خدا رو ...دلم برای مادرت سوخت عزیزم هواشو داشته باش گناه داره 

از اینایی که ی کیلو شیرینی باید بگیره با خودش آشتی کنه🪽🤣گل من شما اصلا کاری نداشته باش به فکر زندگ ...

بخدا با خودشم مشکل داره 

دیوونه شدم دیگه 

احه نمیتونم کاری نداشته باشم 

هم ماره دیوونه میکنه هم اون بچه رو 

نمیزاره یه دقیقه آروم باشیم

ای بابا،متاسفم .....

مادرت گوشت تلخه و بیماری اعصاب داره که از بچگی باهاش مونده ، دراینده شما و داداشت هم مثل خودش میکنه کم کم ....ببریدش دکتر بهش دارو میده یا هم اولش باهاش حرف میزنه حداقل ی کم خودشو پیدا میکنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

https://ravipodcast.ir/49-elham-soheili-matmati-part-1/

اینجا یک داستان صوتی هست درباره زنی که در بچگی ظاهرا گیج و خنگ بوده و تو درس‌ها خیلی مشکل داشته داستان الهام سهیلی رو سرچ کن و توی قسمت بشنویم صوتیش رو دانلود کن بده مادرت بشنوه خیلی هم داستان شیرین و جالبه و درباره دختری هست که تو بچگی خیلی از سمت مادرش اذیت می‌شده

چند بار بهش گقتم نمیاد اصن قبول نداره ، بهش میگم چرا داد میزنی میگه من کی داد زدم

چ بگم والا از این دعاهایی ک اینجا خانما میگن بخون فوت کن بهش🙄فقط همین ب ذهنم رسید

عزیزم خب شاید مشکلی داره مامانت ؟ رابطه ش با بابات چطوره ؟ مطمعنم از اول اینطوری نبوده و مشکلات به ا ...

حتماااا مشکل داره 

چند تا از خاله هامم همینطورن 

انگار مشکل مادرزادیه 

تو بچگیش سر چند تا از خواهر برادراش بلا آورده