2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم عاشقش شدم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها احساس می کنم اینا ما رو مسخره کردن از طرز نوشتنشون مشخصه ۲ تا هول ک.ص.خ.ل دارن تایپ می کنن

زر نزن روانی میخوای برو تاپیک هامو بخون بد چرند بگو برای خودت

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

بچه ها احساس می کنم اینا ما رو مسخره کردن از طرز نوشتنشون مشخصه ۲ تا هول ک.ص.خ.ل دارن تایپ می کنن

😐😐

چرا بهشون توهین میکنی

بنده خدا چی گفتن مگ

یچیز واقعی هست بین دخترا 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
خوب کارشون اینه مخ زنی😑اتفاقاً پسر ۱۸ ۱۹ خوبم داریم

اصلا دهه هشتادی ها باید برن با هفتادی ها اوکی شن..نه دهه شصتو پنجاه🤢

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

وای منم آبگوشت زیاد دوست ندارم چون اون دوست داره منم جدیدا میخورم 😐🤣🤣🤣

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
پسر ۱۸ ساله گفتم؟؟پسری ک سنش ب ایشون بیاد همون ۲۶ ۲۵نه مرد چهل ساله که معلوم نیس چه غلطایی کرده الا ...

اصن همینکه میان سراغ دخترا ۱۷ ۱۸ ساله یعنی نه تنها درک ندارن بلکه هوس بازن اگر اون آقا دختر خودش اینکارو میکرد قطعا میزد تو گوشش 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

سریعتر خودتو برسون به یه روانپزشک 

اقا پدوفیله .

تو هم بخاطر کمبود های درونی شیفتش شدی  

نمیدونم رابطع داشتین یا نه ولی اخر این جور روابط تباهیه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

طرز نوشتن یه ادم سالم نیست والا مزاحم و سرکاری هم کم نداریم

ربطی نداره 

اگر تو فضای بین دخترای جوون بودین متوجه میشدین بخاطر بس اعتمادی ب پسرا، چقدر این تشکیل علاقه ها به سن بالاها زیاد شده، دوست من عاشق استاد 50 سالش بود 😐😭 این ی معضل واقعیه

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️