2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ندارههمش میگه تو مشکل داری ن من

مثل شوهر منه انقدر دلم میخواد برم مشاوره 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
بهش بگو من مشکل دارم فعلا و تو این موقعیت قبول کن و بگو به خاطر مشکلم ، خودم میرم مشاوره ولی تو هم ک ...

رفتم مشاوره

بازم قبول نکرده میگه ب مشاوره پول دادی ک بگه تو مشکل نداری

شوهرم کلا مشکل روانی داره

حالت روانی بهش دست میده و ظرف و ظروف میشکونه و چاقو پرتاب میکنه

رفتم مشاورهبازم قبول نکرده میگه ب مشاوره پول دادی ک بگه تو مشکل نداریشوهرم کلا مشکل روانی دارهحالت ر ...

یاخدا

اینکه چاقو پرت میکنه واقعا نمیشه درک کرد و کاریش کرد

شما که میدونستی مشکل داره چرا بچه دار شدید؟ انشالله که بچه هاتون زندگی خوبی داشته باشن ولی الان تو این شرایط باباشون ، سخته بزرگ کردن و تربیتشون.

حداقل مشاوره برید نمیخاد شوهرتون را ببرید که یه سری راهکار بهتون بده که این تنش ها کمتر بشه که بچه ها تو موقعیت دعواتون آسیب نبینن و دعواها کمتر بشه اگه دیدید چاقو پرت کردنشون کم نمیشه باید یه فکر اساسی بکنید

بعضی وقتا لعنت کردن فایده نداره

باید از همه چی کنده بشید و فقط به فکر مشکلتون باشید که بتونید درستش کنید

من نمیگم هیچ کاری نکنید و فقط دعا کنید ولی یه اقایی به من میگفت روزی چندتا صلوات بفرست که مشکلاتی که براتون پیش میاد کمتر بشه. صلوات بفرستید و پاشید برای درست کردن زندگیتون. تمام تلاشتون را بکنید شاید یک درصد مشکل از خودتون موقع دعوا هست اونا درستش کنید که اگه زندگیتون درست شد به خودتون افتخار کنید اگه هم درست نشد بازم افتخار کنید و سرتون را بالا بگیرید که تمام تلاشتون را کردیدو نشده

بعضی وقتا لعنت کردن فایده ندارهباید از همه چی کنده بشید و فقط به فکر مشکلتون باشید که بتونید درستش ک ...

من الان ۳ساله دارم تلاش میکنم

یهو خوب میشه وقتی با زنای مردم نیست 

ولی وای ب حال اونروزی ک با زنای مردم هستش و زندگیمون خونه خراب تر میشه

من الان ۳ساله دارم تلاش میکنمیهو خوب میشه وقتی با زنای مردم نیست ولی وای ب حال اونروزی ک با زنای مرد ...

خیانت خیلی بده تحملش خیلی سخته

ما از راه دور نمیتونیم کمکتون کنیم ولی مشاوره که میرفتید راه حلی بهتون نمیدادن که تنش ها کمتر بشه 

یه فکر اساسی بکنید چون خیانت فقط شما و شوهرتون را درگیر نمیکنه و برای آینده بچه ها هم خوب نیست